Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe'de sıra Serdar Aziz’in
07.10.2019 - 15:31

Jailson’un pozisyon hataları bardağı taşırdı. Bu nedenle F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, stoperde Serdar Aziz’e dönmeyi planlıyor. Adil Rami’den memnun kalmayan Yanal, Sadık’ı ise hiç düşünmüyor

Fenerbahçe’de Jailson’un bireysel hataları sonrasında teknik direktör Ersun Yanal değişikliğe gitme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam Serdar Aziz’e forma verecek.

Sezon başı yaşanan stoper sıkıntısı sebebiyle orta saha oyuncusu Jailson’u bu bölgeye çeken Yanal, futbolcunun performansından memnun kalmıştı. Özellikle savunmada; orta saha özelliklerini kullanması, topu oyuna sokmadaki başarısı ve topla çıkışları takımın daha kolay hücum etmesini sağlıyordu. Pozisyon hataları yapsa da, futbolcu bu özellikleri sayesinde forma bulmaya devam etti.

Ancak son Antalyaspor maçındaki hatası ve rakibin önünden çekilip gole olanak vermesi sebebiyle takım erken gol yedi. Bunun sonrasında kalan 85 dakikada konuk ekip kendi yarı sahasında oyunu daralttı ve maç kaybedildi. Bu hata sonrası Yanal artık önceliği gol yememeye vermiş durumda... Yenen golü telafi etme zaafı nedeniyle Denizlispor deplasmanında bu kez Serdar Aziz’in görev alması planlanıyor.

Daha önce Adil Rami’yi Ankaragücü maçında deneyen Yanal, futbolcudan memnun kalmadığı için ikinci yarıda oyundan çıkarmıştı. Bu nedenle artık sıra Serdar’a geldi. Sezon başında sakatlanan tecrübeli stoperin elinde çatlak oluşmuş ve bu sürede formayı Zanka - Jailson ikilisine kaptırmıştı. Diğer stoper Sadık’ın ise oynatılması düşünülmüyor. (Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
serdar aziz
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam