Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Mauricio Isla'dan Ersun Yanal'a: "Derbide oynat beni"
27.09.2019 - 11:08

Şilili sağ bek derbi Mauricio Isla, Galatasaray maçında oynamak istediğini Ersun Yanal'a iletti.

Fenerbahçe'de deplasmanda oynanacak Galatasaray derbisi için moral ve motivasyon ağırlıklı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaptan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel her fırsatta derbi için takım arkadaşlarını yüreklendirici konuşmalar yapıyorlar.

90 DAKİKA TAM KONSANTRASYON

Teknik patron Ersun Yanal da bu konuda Emre ve Volkan'dan aşağı kalmıyor. Yanal, derbide özellikle oyuncuların sinirlerine hakim olmasını ve maçın tamamında tam konsantrasyon istiyor.

SAKİN KALALIM, STRES ONLARIN OLSUN

Yanal, "Stresi üzerinizden atın. Strdes onlarda olacak. Biz sakin kalacağız. Gol bulamadıkları her dakika ibre bizim lehimize olacak. Biz golü bulunca panik ve stresleri daha da artacak" dedi.

RODRIGUES & MOSES DIŞINDA TAM KADRO

F.Bahçe'de sakatlıkları geçen Isla, ve Hasan Ali takımla birlikte çalıştı. Rodrigues'in tedavisine devam edildi. Moses ise takımdan ayrı çalıştı.

ISLA "HAZIRIM" DEDİ

Şilili sağ bek Mauricio Isla maçta oynamak istediğini Ersun Yanal'a iletti. Yanal ise kararsız.

Sakatlığı geçtikten sonra 1 haftadır takımla birlikte çalışan Isla, Ersun Yanal ile özel bir görüşme yaptı ve Galatasaray derbisinde forma giymek istediğini söyledi. Yanal ise Isla'nın maç eksiği nedeniyle şimdilik kararsız kaldı. (Takvim)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
isla
ersun yanal
derbi
galatasaray
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam