Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Çaykur Rizespor maçı öncesi Lig TV mikrofonlarına konuştu. İlk şampiyonluğunu Fenerbahçe ile bu akşam yaşayacak olan Ersun Yanal'ın açıklamaları şöyle:
"Sezon başından bu yana kendi aramızda yapmış olduğumuz bu dayanışmanın, söylemlerimizin yerine gelmesinden çok memnunuz. Bugün buna bir adım kaldı. belki bir puan belki 3 puan... Biz evimizde galibiyetler alan bir takımız.
Zor koşulları günleri geride bıraktık. Camiamıza taraftarımıza bu armağanı vermek istiyoruz.
Fenerbahçe başarılı ile geçirdiği zor günlerin adına herşeyi hak ediyor. Tarfatarımıza bir hediye vermiş olacağız
Başta başkanımız olmak üzere camiamıza yönetimimize görev yapanların bir hediyesi olduğunu düşünüyorum.
Görevimizi en iyi şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Futbolcularımız performanslarıyla bunu sonuna kadar hak ettiler, büyük emekleri var..
Fenerbahçe çok anlamlı bir şampiyonluğa uzanmaştırdı. Hayırlı olsun diyorum.
Fenerbahçe dünyada çok önemli bir sivil toplum örgütü. Ülkesini temsil eden milli sporcuları olan, milyonlarca taraftarı olan sağlam bir kenetlenme halindeki bu büyük bir ailede bulunmak böyle bir şekilde tarihe geçmek olağanüstü. Ben de bu grubun içinde olmaktan dolayı çok mutluyum."