Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Ersun Yanal'dan Gazişehir öncesi ciddi uyarı!
18.08.2019 - 13:02

Ersun Yanal, rakiplerinin bir bir yenilmesinin ardından düğmeye bastı. Tecrübeli hoca oyuncularını, 'Herkes tam motivasyonla sahada olacak, hata istemiyorum. Seyircimiz önünde kazanacağız' ifadeleriyle uyardı.

Şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlanan ve geçen sezon yaşanan kâbusu bir daha tatmak istemeyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun ilk maçı öncesi hayli dikkatli...

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek Gazişehir'le lige başlayacak olan Sarı- Lacivertliler'de deneyimli teknik adam futbolcularını maça bir gün kala ciddi ve sert bir şekilde uyardı.

İlk maçta Galatasaray'ın yenildiğini ve Avrupa'nın devleri Barcelona ve Bayern Münih'in yaşadığı beklenmeyen kayıpları örnek gösteren Fener'in hocası, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Dikkatli olalım. İlk maçlar zordur ve sürprizlere açıktır, her lig maçı öyle sayılır ama ilk 90 dakika tehlikelidir. Bizim 90 dakika boyunca dikkatli olmamız gerekiyor. Basit hata yapmayalım. Seyircimizin önünde iyi bir galibiyetle lige başlayalım" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sumudica'ya dikkat!

Bu sözlerin ardından rakip analizini yapan Yanal'ın; Gazişehir'in Denizlispor'dan daha kaliteli takviyeler yaptığına dikkat çekerek, "Karşımızda 1. Lig'den yeni çıkan değil, Süper Lig şartlarında çok iyi bir kadro olacak. Ligi iyi tanıyan bir hocaları var" sözleriyle takımı tam motivasyona çağırdı.

Tüm yeniler kadroda!

Yeni sezon öncesi tam 9 transfer yapan Fenerbahçe'de sezonun ilk maçında nasıl bir kadro olacağı merak konusuydu. Edinilen bilgiye göre Fener'in tüm yenileri yarın maç kadrosunda yer alacak. Vedat Muriç, Deniz Türüç, Altay, Kruse, Rodrigues, Zanka ve Emre'nin 11'de olmaları öngörülürken; Allahyar ve Murat Sağlam'ın ise kulübede şans bekleyeceği öğrenildi. (Fanatik)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ersun yanal
uyari
takim
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam