Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Savunmanın ilacı Danimarka’nın kuleleri
02.08.2019 - 10:39

Fenerbahçe savunmasının Audi Cup’ta yaptığı bariz hatalar sonucu yenilen 11 gol, yönetimin transferde önceliği bu mevkiye vermesine yol açtı.

Sarı lacivertliler, geçmişte Fenerbahçe forması giyen Simon Kjaer ve Danimarka Milli Takımı’nda yan yana oynadığı Zanka’yı alarak, defanstaki krize son vermeyi amaçlıyor.

Kjaer 4 milyon istedi

Sevilla’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Simon Kjaer için İspanyol kulübüne ‘satın alma opsiyonlu kiralama’ teklifinde bulunan ve cevap bekleyen sarı lacivertliler, diğer taraftan Danimarkalı futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor. 2021’e kadar sözleşmeli olduğu Sevilla’dan yılda 4 milyon Euro alan Kjaer, Fenerbahçe’den aynı rakamı talep etti. 1.91 metrelik tecrübeli stoperin istediği rakamı düşürmeye çalışıyor.

Asıl adı Mathias Jorgensen olan Gambiya asıllı Danimarkalı Zanka’nın transfer ihtimali ise daha yüksek. Bonservisi Premier Lig’den düşen Huddersfield’de bulunan 29 yaşında ve 1.89 metre boyundaki futbolcu, Championships’te oynamak istemediği için takımdan ayrılmayı planlıyor. İngiliz ekibi, 2017’de 2.7 milyon Euro’ya aldığı Zanka’yı daha düşük bir bedele bırakabilir.

Golcü stoper!

Huddersfield formasıyla geçen sezon 25 resmi maça çıkan Zanka, 3 gol attı, 1 de asist yaparken, savunma oyuncuları içinde en fazla gol atan ve maç başına en fazla isabetli pas atan (40) isim oldu. Danimarka Milli Takımı’nın savunmasında birlikte görev yapan iki futbolcudan Kjaer 89, Zanka ise 23 kez milli formayı giydi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
zanka
kjaer
transfer
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam