Son Eklenen Haberler!
11:07 | Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesi Jhon Duran planı! Tedesco'dan hamle        -        11:02 | Dikkat çeken istatistik! Derbilerde kazanan tek takım Fenerbahçe        -        11:30 | Akademi projesi durdu        -        11:27 | Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi        -        11:01 | Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı        -        02:34 | Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk        -        02:33 | Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz        -        02:32 | Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz        -        02:31 | Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü        -        02:26 | SK Brann 0-4 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi reddettiğini açıkladı
24.06.2019 - 20:14

Olympiakos'un 26 yaşındaki Yunan yıldızı Kostas Fortounis, Fenerbahçe'den aldığı teklifi reddettiğini ve kulübüyle yeni sözleşme imzaladığını söyledi.

Olympiakos'un Yunan yıldızı Kostas Fortounis, 4 yıllık yeni sözleşmeyi imzaladı ve ardından yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe'den teklif aldığını itiraf etti.

Fenerbahçe'den aldığı teklife rağmen kalbinin sesini dinlediğini belirten 26 yaşındaki oyuncu, "Yalan söylemeyeceğim, Fenerbahçe'den teklif aldım. Daha önce de çok söyledim, Olympiakos'tan ayrılırsam, çok daha iyi bir takıma gitmek isterim. Burada iyi hissediyorum ve iyi bir birlikteliğimiz var. Taraftarları seviyorum ve statta da bana gösterilen sevgiyi hissediyorum. Genç yaşlardan beri bu takımla birlikteyim ve gelişiyorum. Bu forma için oynamayı ve sahaya çıkıp kazanmayı seviyorum" ifadelerini kullandı.

"YÜREĞİM HER ZAMAN KALMAMI SÖYLÜYOR"

Her yıl başka teklifler aldığını vurgulayan yetenekli oyuncu, "Ayrılma düşüncesi sürekli aklıma geliyor ancak aklım ve yüreğim her zaman kalmamı söylüyor. Seviyorum, seviliyorum, harika hissediyorum ve mutluyum. Başkan ile de harika bir iletişimim var. Onlar da benim için en iyisini istiyor, ben hiçbir kulübü Olympiakos'un üstüne koymam. Bu yıl da, geçmiş yıllarda da ayrılabilirdim ancak bunu yapmadım. İlk amacım sözleşmemi tamamlamak, oynayacağımız eleme maçlarında başarılı olmak" dedi.

Yeni transfer Valbuena'yı da değerlendiren Fortounis, "Valbuena çok iyi bir oyuncu ve takıma da yardımı olacak çünkü top oynamayı biliyor. Şimdi yapmamız gereken aramızdaki birlikteliği tamamlamak" diye konuştu.

Altyapısında yetiştiği Olympiakos'tan bir dönem ayrılan ve 2014'te Kaiserslautern'den döndükten sonra takımın vazgeçilmezlerinden olan Fortounis, geçen sezon 43 maçta 17 gol ve 16 asistlik bir performans sergiledi ve kariyerinin en iyi yılını geçirdi. (Sporx)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Fortounis
transfer
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesi Jhon Duran planı! Tedesco'dan hamle
Dikkat çeken istatistik! Derbilerde kazanan tek takım Fenerbahçe
Akademi projesi durdu
Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi
Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı
Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk
Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz
Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Konyaspor
15.12.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam