Son Eklenen Haberler!
10:40 | En değerlisi Sidiki Cherif!        -        10:35 | Fenerbahçe'nin rakibi Kayserispor! İşte muhtemel 11'ler...        -        15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Kolarov pes etmiyor
23.06.2019 - 14:19

Inter ve Napoli’nin, Kolarov’a resmen talip olması daha önce Fenerbahçe’den bonservis istemeyen Roma’nın iştahını kabarttı. Ancak Sırp oyuncu, İtalya’da Roma dışında bir kulüpte forma giymeyeceğini bildirerek tavrını ortaya koydu.

Fenerbahçe’nin transfer etmeye yakın olduğu Alexander Kolarov, İstanbul’dan ayrıldı. Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede sarı-lacivertli takımın teklifini değerlendiren Sırp futbolcu ardından ülkesine döndü.

Prensipte iki taraf anlaşma sağlasa da dünyaca ünlü futbolcuyu, Inter ve Napoli’nin de istemesi transferin henüz sonuçlanmamasındaki en büyük engel oldu. Sırp futbolcu, İtalya’da Roma dışında oynamak istemediğini ifade ederek iki teklife sıcak bakmadığını belirtti. Kolarov bu nedenle ya Roma’da kalacağını ya da Fenerbahçe’ye geleceğini bildirdi.

Ancak daha önce bonservis konusunda bir beklentisi olmayan Roma Kulübü ise Inter ve Napoli’nin devreye girmesinin ardından bu konudaki beklentisini attırdı. Bu da iki kulübün anlaşmasını şimdilik zorlaştırdı.

Çare aranıyor

Bu arada sarı-lacivertliler takıma takviye yapmaya çalışırken bir yandan takımdan göndermeyi planladığı oyuncular ile ilgili sorunları çözmeye çalışıyor.

Kameni, Reyes, Frey gibi isimlerin sözleşmelerinin devam etmesi ve yüksek maaş almaları sebebiyle yönetim bu konuda sıkıntı yaşıyor.

Futbolcuların hiçbiri şu an için maaşlarından vazgeçmek istemiyor. Dolayısıyla bu durum sarı-lacivertli kulübün bu isimleri gönderirken maaşlarının bir kısmını karşılaması anlamına geliyor.

Carlos Kameni ve Reyes’in birer yıl sözleşmesi kaldı. Michael Frey’in ise sarı-lacivertli kulüple 2022’ye kadar kontratı bulunuyor.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
kolarov
transfer
Diğer Haberler
En değerlisi Sidiki Cherif!
Fenerbahçe'nin rakibi Kayserispor! İşte muhtemel 11'ler...
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam