Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
3 yıldız isme indirimli yeni kontrat teklifi
06.05.2019 - 11:59

Kadroda derin bir rotasyon yapacak olan Fenerbahçe sözleşmesi bitecek üç lejyoneri bırakmak istemiyor. İndirimli teklif kabul görürse üçü de kalacak.

Tarihinin en kötü dönemini yaşayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon zirve yarışında yer alacak kadro için yoğun çalışma içinde. Ekonomik sıkıntılarla da boğuşan sarı-lacivertliler, sözleşmesi bitecek 9 oyuncunun yanı sıra, kiralık anlaşmaları bitecek Slimani, Benzia ve Ayew'in de boşluğunu doldurmak zorunda kalacak.

Ayrıca, düşünülmeyen Kameni, Frey, Reyes gibi isimlerin yerine de yeni oyuncuların alınması planlanıyor.

Maliyetler bir yana, kapsamlı değişimin olumsuz etkilerini de göz ardı etmek istemeyen yönetim ve teknik heyet bazı isimlerle yeniden masaya oturmaya kararı aldı. Martin Skrtel, Roberto Soldado ve Mathieu Valbuena'ya ücretlerinde indirim yapmaları şartıyla yeni sözleşme fırsatı sunulacak.

Skrtel zorlayabilir

Trabzonspor maçı öncesi, sözleşmesindeki özel maddeden vazgeçerek sezon sonunda boşa çıkmayı göze alan Valbuena'nın indirimi kabul ederek yeni mukavele imzalamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Aynı şekilde Soldado da sarı-lacivertli takımda kalmaya sıcak bakıyor. Devre arasında Juventus ve Barcelona'dan teklif almasına rağmen banko oynamak istediği için takımda kalmayı tercih eden Skrtel'in durumu ise henüz net değil. Parma'yla flörtleşen Slovak savunmacı, "Ben ve ailem burada mutluyuz. Anlaşırsak niçin devam etmeyeyim" demişti. Özetle sarı-lacivertli yönetim, üç ismi tutmak için şartları zorlayacak. (Türkiye)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
yönetim
teklif
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam