
Oyuncumuz Bekir İrtegün, atmosferin derbiye yakışmadığını belirterek, "Sertliği yapabiliriz, ama şovmenliğin, saçmalamanın anlamı yok.
Oyuncumuz Bekir İrtegün, atmosferin derbiye yakışmadığını belirterek, "Sertliği yapabiliriz, ama şovmenliğin, saçmalamanın anlamı yok. Gurur duyuyorum ki bizim takımda bu tür şeyler yapan futbolcular yok. Yenildiysek de erkek gibi yenildik. Kartlar çoktu, bunlara yorum yapmayacağım, biz yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Bekir İrtegün, "İyi oynamadık, istediğimiz şeyleri sahaya yansıtamadık bu gerçek. Bu atmosfer derbiye yakışır da olmadı iki taraf adına. Futbol konuşacak bir şey olmadı bence. Taraftarımızdan özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
Sporcu ahlakının öneminin altını çizen Bekir, "Fenerbahçe zorlu bir sezon yaşadı ama adam gibi erkek gibi yola devam ediyoruz. Derbilerde her sonuç var. Galatasaray'da birçok arkadaşımız oynuyor ama sporcu ahlakının önemli olduğunu düşünüyorum. Futbol konuşmayacağım. Futbol içinde sertlikler ve gerginlik var, bunlar futbolun çekişmesi güzelliği için olması gerekenler. Ama bugün öyle şeyler oldu ki, insanın gülesi geliyor. Bu kadar tahrik, bu kadar şovmenlik.. Renkler önemli değil, futbolu çekişmeli erkek gibi oynayacaksak, bunu saha içinde göstermeliyiz. Sertliği yapabiliriz, ama şovmenliğin, saçmalamanın anlamı yok. Gurur duyuyorum ki bizim takımda bu tür şeyler yapan futbolcular yok. Yenildiysek de erkek gibi yenildik. Kartlar çoktu, bunlara yorum yapmayacağım, biz yolumuza devam edeceğiz. En önemli şey şampiyon olmak, bunu da gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
(fenerbahce.org)
