Son Eklenen Haberler!
23:23 | Sadettin Saran'dan iddialara yanıt, söylentiler asılsız çıktı adaylıkta sorun yok        -        23:21 | Fenerbahçe teknik direktörünü resmen açıkladı        -        23:17 | Ali Koç açıkladı: Jose Mourinho neden ayrıldı? 'Tedesco ile şampiyonluğa inanıyoruz!'        -        23:13 | Djiku Fenerbahçe'den ayrıldı! İşte yeni takımı        -        23:12 | Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, ilk idmanına çıktı        -        09:23 | Sadettin Saran'dan Sergio Conceiçao açıklaması!        -        09:22 | Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshedildi        -        10:43 | Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oldu        -        10:39 | Fenerbahçe'de Edson Alvarez'in sakatlığının son durumu belli oldu!        -        14:01 | Ali Koç yeni teknik direktörün adını satır aralarına gizledi
Sadık Çiftpınar hakkında flaş gelişme!
29.04.2019 - 23:29

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gördükten sonra Mixe Zone’da açıklama yaptığı için PFDK'ya sevk edileceği ve 4-12 maç arası ceza alacağı iddiaları ortaya atılan Sadık Çiftpınar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Sadık Çiftpınar'ın PFDK'ya sevkine gerek olmadığını ortaya SÖZCÜ çıkardı.

Fenerbahçeli oyuncu Sadık Çiftpınar'ın, Trabzonspor maçı sonrası basına yansıyan konuşmalarının disiplin kuruluna sevkine gerek olmadığını SÖZCÜ ortaya çıkardı. Böylece 4-12 maç ceza alması gündeme gelen Sadık Çiftpınar’ın, çift sarı karttan kırmızı kart gördüğü için sadece 1 maç takımını yalnız bırakacağı ortaya çıktı.

Trabzonspor maçında çift sarı karttan kırmızı kart ile oyundan ihraç edilen Sadık Çiftpınar'ın basına yansıyan ifadelerinden dolayı PFDK'ya sevk edileceği konuşuluyordu. Kırmızı kart gördüğü Mixe Zone'da açıklama yapması mümkün olmayan Sadık Çiftpınar’ın söylenenlerin aksine bir kural ihlali yapmadığı öğrenildi. Böyle bir olayın imkansız olduğu, çünkü Sadık Çiftpınar'ın Mixe Zone adı verilen karma alanda açıklama yapmadığı kulübün güvenlik kamera görüntüleriyle ortaya döküldü.

Kameralarda Sadık Çiftpınar’ın takım otobüsüne giderken basın mensuplarınca forma imzalatılmak amacıyla çağrılıp formayı imzaladığı esnada, gazetecilerle sohbet ettiği ve o sırada kameraların hızlıca gelip görüntü kaydettiği görülüyor. Görüntülere göre kameramanların da alan ihlali yaparak çekim yapmaya yetkilerinin olmadığı bölgeden Sadık Çiftpınar'ı çektikleri açıkça belli oldu.

OKAN VE TOSIC CEZA ALMAMIŞTI

Teknik direktör Okan Buruk ile Beşiktaşlı Tosic'in net ihlaller yapmasına rağmen PFDK'dan ceza almamıştı. Cezalı olan Okan Buruk 2017'deki bir maçta Sadık'ın aksine Karma Alan'da açıklama yapmasına rağmen PFDK'ya sevk edilmemişti.

Beşiktaşlı futbolcu Tosic ise, cezalı olduğu bir maçta başkasına ait bir akreditasyon kartı ile bulunmaması gereken alanlarda yer almıştı. Buna rağmen Tosic sadece para cezası almıştı.

Tüm bu örneklerden yola çıkıldığında, sadece yazılı basınla sohbet eden Sadık'a herhangi bir ceza verilmesinin beklenmediği ve bunun mümkün olmadığı öğrenildi. (Sercan HAMZAOĞLU / SÖZCÜ)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Sadik Ciftpinar
aciklama
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan iddialara yanıt, söylentiler asılsız çıktı adaylıkta sorun yok
Fenerbahçe teknik direktörünü resmen açıkladı
Ali Koç açıkladı: Jose Mourinho neden ayrıldı? 'Tedesco ile şampiyonluğa inanıyoruz!'
Djiku Fenerbahçe'den ayrıldı! İşte yeni takımı
Fenerbahçe'de Kerem Aktürkoğlu, ilk idmanına çıktı
Sadettin Saran'dan Sergio Conceiçao açıklaması!
Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshedildi
Fenerbahçe'nin yıldızı Beşiktaş'a transfer oldu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam