Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Salih Uçan‘ı Emre uçurdu
02.04.2014 - 02:39

Kaptan, Bursa maçı öncesi Salih ile yakından ilgilendi. Soğukkanlı olmasını tembih etti. Emre, devre arası konuşmasıyla da takımı iyice ateşledi.

Kaptan, Bursa maçı öncesi Salih ile yakından ilgilendi. Soğukkanlı olmasını tembih etti. Emre, devre arası konuşmasıyla da takımı iyice ateşledi.

Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen takımın yanında yer alan Kaptan Emre soyunma odasında yine başroldeydi. Özellikle ilk on birde oynayacak Salih ile yakından ilgilendi. Soğukkanlı olmasını tembih etti. Emre özellikle devre arasında "Beyler çok kritik bir noktadayız, bu maç şampiyonluk maçı. İyi gidiyoruz ama bir an once ikinci golü bulalım, rahatlayalım, herkes iyi konsantre olsun, maç daha bitmedi" diyerek yüksek sesle takımı ateşledi. Takım bu konuşma üzerine alkışlar ve bağırışlarla sahaya çıktı.
 
Asıl sevinç Arena'da
 
Bursa maçı sonrası abartılı sevinmeyen Fenerli futbolcular, "Bu iş daha bitmedi. Önümüzde önemli maçlar var" dediler.
 
F.Bahçeli futbolcular, Bursa maçından sonra  soyunma odasında abartılı bir sevinç gösterisi yapmaktan kaçındı. Soyunma odası sakindi. Sanki ezeli rakiplerine 13 puan fark yapan futbolcular onlar değildi. Kaptanlar "Bize yakışan bu maçın mutluluğuyla evimize, ailemize gitmektir. Bu iş daha bitmedi. Önümüzde önemli maçlar var" dediler. Sarı-Lacivertli futbolcular, galibiyet sevincini TT Arena'daki G.Saray derbisi sonrasına bıraktı.
(Aksam)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam