Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Bu kez de Dirar coştu
04.04.2019 - 08:36

Sarı-Lacivertliler’in önceki günkü antrenmanında Victor Moses fırtınası esmişti. Dün de bir diğer kanat oyuncusu Nabil Dirar coştu.

Fenerbahçe, pazar günü Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını son derece keyifli bir şekilde sürdürüyor. Samandıra, hem milli takımlara giden oyuncuların tamamının dönmesi hem de sakatların iyileşmesiyle birlikte uzun bir aradan sonra en kalabalık idmana sahne oldu. Sarı-Lacivertliler, ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma oyunu oynadı ve pas çalışması gerçekleştirdi.

Bunun ardından bu kez üç gruba ayrılan futbolcular yan top ve şut çalışması yapıp, hücum ve defans organizasyonları gerçekleştirdi. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

İdman boyunca futbolcuların son derece neşeli ve keyifli olmaları, Ersun Yanal’ın da yüzünü güldürdü. Özellikle Soldado ve Valbuena, yaptıkları esprilerle idmana damgalarını vurdu. Bu ikili, takım arkadaşlarını kahkalara boğdu. Sarı- Lacivertliler, bugün yapacağı çalışma ile hazırlıklarına devam edecek.

Sarı-Lacivertliler’in önceki günkü antrenmanında Victor Moses fırtınası esmişti. Dün de bir diğer kanat oyuncusu Nabil Dirar coştu.

Sakatlıktan döndükten sonra son derece hırslı ve istekli olan, bir an önce ilk 11’deki yerini almak isteyen Faslı yıldız, yan top ve şut çalışmalarında hem adrese teslim ortaları hem de birbirinden güzel golleriyle Ersun Yanal ve takım arkadaşlarından alkış aldı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
dirar
idman
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam