Son Eklenen Haberler!
11:30 | Akademi projesi durdu        -        11:27 | Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi        -        11:01 | Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı        -        02:34 | Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk        -        02:33 | Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz        -        02:32 | Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz        -        02:31 | Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü        -        02:26 | SK Brann 0-4 Fenerbahçe        -        09:29 | Fenerbahçe'de Alexander Sörloth zirvesi!        -        00:34 | Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yıldızına göz koydu! 'Ocak ayında ayrılacak'
Ali Koç, Koray Şener Parkı'nı açtı
20.01.2019 - 20:55

Yalova Belediyesi, G.Saray-F.Bahçe maçı öncesi tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 22 yaşındaki F.Bahçe taraftarı Koray Şener adına park yaptırdı. Koray Şener Parkı'nın açılışını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yaptı.

Yalova Belediyesi tarafından, Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi tribünde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren 22 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı Koray Şener’in adının verildiği park törenle açıldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör Ersun Yanal, takım kaptanları Volkan Demirel ve Mehmet Topal’ın yanı sıra Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’da törende yer aldı.



“Koray’ı her zaman kalbimizde yaşatacağız”

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a anlamlı hareketinden dolayı teşekkür eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Bu genç arkadaşı her zaman kalbimizde yaşatacağız. Bu güzel, tertemiz, genç, pırıl pırıl arkadaşlarımızın, Fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşan herkese örnek olacak değerler bu kardeşlerimizi örnek alalım. Bu kardeşimizin ismi barış, dostluk ve kardeşlik için bu parkta yaşayacak” dedi. Öte yandan Koray Şener Barış, Dostluk ve Kardeşlik Parkı'nın açılışında Fenerbahçeli, Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarlar tek yürek olarak vefat eden genç taraftar için birlikte marşlar söylediler.

Koray Şener Barış, Dostluk ve Kardeşlik Parkı'nın açılışı sonrasında Fenerbahçe kafilesi, Bursa’ya hareket ederek yarın Bursaspor ile oynayacağı maç için kentte kampa girdi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
koray sener
Diğer Haberler
Akademi projesi durdu
Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi
Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı
Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk
Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz
Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz
Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü
SK Brann 0-4 Fenerbahçe
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Konyaspor
15.12.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam