Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe, 31 Ocak'ta Galatasaray'a verilen 2. şansı isteyecek
19.01.2019 - 12:16

Fenerbahçe'de UEFA ile 31 Ocak tarihinde yapılacak toplantıda Galatasaray'a verildiği gibi ikinci bir yapılandırma planı talep edilecek.

Fenerbahçe; 31 Ocak’ta UEFA’nın Zürih’teki merkezinde soğuk terler dökecek… 2016’da imzalanan yapılandırma anlaşmasına neden uyulamadığı madde madde anlatılacak. Verilen 30 milyon Euro’luk sapma sözünün 3 katı şekilde neden çiğnendiğinin raporları sunulacak. Galatasaray’a verildiği gibi ikinci bir yapılandırma planı talep edilecek.

Ali Koç, UEFA müfettişlerini karşısına alıp anlattı

15 Ocak’ta İstanbul’a gelen UEFA’nın FFP müfettişleriyle Başkan Ali Koç da bir toplantı yaptı… bu toplantıya kendisinin 50 milyon Dolar koyarak katıldığı bedelli sermaye artırımı damga vurdu. Koç, Fenerbahçe’nin 17 bin hissedarını tamamının para koyduğunu, bunun dünyada bir eşi olmadığını söyledi.

17 bin kişinin yüzde yüz bedelli sermaye artırımına katılması UEFA müfettişlerinin ilgisini çekti. Ali Koç’un talebi ise kendisi tarafınan konulan 50 milyon Dolar’ın da zarardan düşülmesini talep etti. Koç bu rakamı Dernek adına koyduğunu bunun da 33 bin kişiyi kapsadığını anlattı. Şimdiye kadar böyle bir işlemin FFP tarafından kabul edilmediği ama ilk kez Fenerbahçe’ye bu kolaylığın sağlanabileceğine inandığını söyledi.

31 Ocak öncesinde FFP müfettişlerinin önüne konulan bu veriler ya Fenerbahçe’nin yeni bir anlaşma almasına neden olacak. Ya da 2016’da yapılandırma anlaşmasına uyulmadığı için ciddi cezalarla yüzyüze kalacak.

Fenerbahçe taraftarı için kampanya başlatılacak

Bu arada Ali Koç’un bahsettiği gibi Fenerbahçe yönetimi taraftarın da içinde olacağı bir kampanya başlatacak… Galatasaray’ın daha önce yaptığı alışveriş ya da bileklik, Trabzonspor’un yaptığı SMS kampanyalarına benzer bir kampanya ile UEFA’ya, taraftarın kulübe ne kadar sahip çıktığı anlatılacak. Kampanyadan elde edilecek gelir ne kadar yükselirse, UEFA’nın Fenerbahçe’ye yeni bir yapılandırma anlaşması verme ihtimali o kadar artacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
uefa
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam