“25 kişi 25 metrekarelik yerde 4 saat kaldık. O odadan daha güçlü çıktık. Bu konularla ilgili konuşmayacağız. Bize yapılan haksızlığa sahada cevap verip, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf olacağız”
Geçtiğimiz hafta olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor maçında en çok etkilenen yabancıların başında o geliyor.
Fenerbahçe’nin yıldız ismi Dirk Kuyt, o karşılaşmada yaşananları unutmak istiyor ve yorum yapmaktan kaçınıyor. Ancak tecrübeli futbolcu, kendilerine haksızlık yapıldığını belirtip, “Bu konularla ilgili konuşmayacağız ama şunu belirtmeliyim. 4 saat boyunca 25 metrekare alanda 25 kişiydik. O odadan daha güçlü çıktık. Bize yapılan haksızlığa da sahada cevap verme kararı aldık. Sezon sonunda da şampiyon olup, taraftarlarımıza en güzel hediyeyi vereceğiz. Erciyesspor maçında da sahada ve tribünde eksiksiz olacağız. Galatasaray’ın puan kaybettiği bir haftada farkı açma fırsatı yakaladık ve bunu değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.
İşte kıskandığı futbolcu!
Bu arada 34 yaşındaki futbolcu, Hollanda basınına 2014 Dünya Kupası ile ilgili verdiği röportajda da şunları söyledi: “Dürüst olmak gerekirse Brezilya, Almanya, İspanya ve Arjantin takım olarak daha kaliteliler. Çoğu kesimin de favorisi bu takımlar. Ama yine Dünya Kupası tarihine baktığınız zaman bireysel olarak yetenekli oyuncuları olan takımlar değil, en iyi takım oyununu oynayan ekipler kupayı kaldırmıştır. Kariyerimdeki en büyük hayal kırıklığı 2010’da kaybedilen Dünya Kupası’dır. Umarım Brezilya’da insanların bizden beklediğinden daha iyi şeyler başarırız. Kendimi hâlâ iyi ve güçlü hissediyorum. Ryan Giggs’i (41) kıskanıyorum ve onun yaşına geldiğimde ben de hâlâ oynuyor olmak istiyorum.”