Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Sırada kaptan Volkan Demirel var
30.12.2018 - 11:54

Fenrebahçe’de yeniden takıma dönen iki Faslı oyuncudan sonra tecrübeli kaleci için de yoğun bir görüşme trafiği başladı.

Fenerbahçe'de günlerdir beklenen gelişme dün resmen açıklandı… Sarı-lacivertliler kadro dışı bırakılan iki Faslı oyuncusu Aatif ve Dirar'ı yeniden değerlendirme yaparak A takıma geri aldı.

Açıklamada, teknik ekibin talebi üzerine böyle bir hamle yapıldığı bildirilirken, futbolcuların 2 Ocak'ta Samandıra'da, 3 Ocak'ta ise Antalya'da başlayacak devre arası hazırlıklarına dahil edileceği duyuruldu. Bu gelişmenin ardından gözler takım kaptanı Volkan Demirel'e çevrildi. Volkan konusunda yönetimin 'özür beklentisi' sürerken, devreye idari menajer Volkan Ballı'nın girdiği öğrenildi.

Ballı'nın yönetim ile Demirel arasında köprü oluşturduğu ve bir görüşme trafiği yaşandığı bildirildi. Şimdilik sessizliğini koruyan Volkan'ın yakın zamanda yönetimle bir araya geleceği ve bu konunun tatlıya bağlanacağı ifade ediliyor.

ERSUN YANAL'DAN YEŞİL IŞIK

Hürriyet'in haberine göre Volkan Demirel de başkan Ali Koç'tan özür dilerse takıma katılacak. Kaleci Volkan Demirel konusunda da Yanal yeşil ışık yaktı. Tecrübeli hoca, Volkan'a ön yargısı olmadığını ve bu oyuncu ile çalışmaya sıcak baktığını belirtti. Volkan Demirel'in başkan Ali Koç ile yaşadıkları nedeniyle tatilden dönüşte özür dilemesi halinde affedilmesine kesin gözle bakılıyor. Tecrübeli kaleci 2 gün içinde İstanbul'a dönecek ve bu konuda karar verecek. Ardından takımdaki geleceği de belli olacak.

17 SEZONDA 495 MAÇ
Fenerbahçe forması altında 17 sezonda 495 resmi maça çıkan ve kalesinde 481 gol gören Volkan Demirel, bu maçların 191'inde (%38) ise kalesini gole kapattı. Deneyimli kaleci 23 Şampiyonlar Ligi maçında 39, 31 Avrupa Ligi maçında ise kalesinde 27 gol gördü. Volkan kariyerinde 5 kez şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

OZAN TUFAN'DA ANLAŞMA YOK
F.Bahçe'de kadro dışı oyunculardan bir tek Ozan Tufan'ın dönüşü için bir hamle yapılmıyor. Sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki oyuncunun kiralanması için Alanyaspor yönetimiyle görüşmelerini sürdürüyor. Ancak iki taraf arasında henüz anlaşma sağlanmadı. F.Bahçe'nin bu konuyla ilgili kararını yılbaşından sonra vereceği, Ozan'ın sezonun geri kalanında Alanyaspor forması giymesinin çok yüksek bir ihtimal olduğu belirtiliyor. (Sabah)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
volkan demirel
af
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam