Son Eklenen Haberler!
08:35 | Fenerbahçe, Rizespor'u konuk ediyor: İşte muhtemel 11'ler        -        08:29 | Tam 7 isim sınırda!        -        08:22 | Sidiki Cherif'ten 5'te 5 mesajı! 'İhtiyacımız var'        -        08:21 | LDLC Asvel 76-81 Fenerbahçe Beko        -        09:13 | Tedesco'dan oyuncularına uyarı! 'Derbiyi unutun'        -        09:12 | Aykut Kocaman'dan çok büyük iddia! 'Fenerbahçe 20 yıl ambargo koyacak, gençler not etsin'        -        09:11 | Dünyanın en iyi 15 kalecisi belli oldu! Süper Lig'den 1 isim listede        -        08:58 | Kante en iyi 11'de        -        08:57 | Kerem Aktürkoğlu: "Eski Kadıköy ruhunu geri getirmeliyiz"        -        08:56 | Fenerbahçe Ederson'a atılan madde için açıkladı: "10 kişi hakkında işlem yapıldı"
Isla'dan flaş itiraf: İki maç üst üste kazanmayı beceremedik
27.12.2018 - 02:52

Fenerbahçe’nin Şilili oyuncusu Mauricio Isla, ligin devre arasına girmesiyle tatil için ülkesine döndü. Huaso lakaplı 30 yaşındaki sağ bek “Üst üste iki maç kazanmayı beceremedik” itirafında bulundu.

Ülkesinde basının büyük ilgi gösterdiği “Huaso (Köylü)” lakaplı oyuncu yaptığı açıklamada, “Acı bir tatil. Çünkü iyi şeyler yapamadık. Çok fazla haklı suçlama var. Çünkü önemli takımlarda oynamış deneyimli oyunculardan oluşan bir takımız. Ancak üst üste iki maç kazanmayı beceremedik. Düşmemek için oynamak için bizim için hüzün verici” sözlerini kullandı.

“Başkan takımda kalmam için ikna etti”

Sezon başında ayrılmaya çok yakın olduğunu itiraf Isla, az daha eski takımı Universidad Chile’ye transfer olacağını itiraf etti. Isla, "Birkaç ay önce durum farklıydı. Çünkü oynamıyordum. Yeni teknik direktörle işler değişti. Ayrıca LaU ile konuşmalarım oldu, İspanya ve Meksika'dan takımlarla da görüştüm. Spor direktörü ve başkanla konuşup şimdilik kalmaya karar verdim. Ardından her zaman olduğu gibi çalıştım ve formamı geri aldım” dedi.

“Zirveden uzaktayız ama ben rahatım”

Yaşanan krize rağmen kendisini İstanbul’da rahat ve mutlu hissettiğini söyleyen Usla, “Sözleşmemin bir yılı daha var. İstediğim her şeye sahibim. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Belki Türkiye liginin zirvesinden uzaktayız ama herkesin olmak istediği bir takımdayım, kendimi rahat hissediyorum” ifadelerini kullandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
isla
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe, Rizespor'u konuk ediyor: İşte muhtemel 11'ler
Tam 7 isim sınırda!
Sidiki Cherif'ten 5'te 5 mesajı! 'İhtiyacımız var'
LDLC Asvel 76-81 Fenerbahçe Beko
Tedesco'dan oyuncularına uyarı! 'Derbiyi unutun'
Aykut Kocaman'dan çok büyük iddia! 'Fenerbahçe 20 yıl ambargo koyacak, gençler not etsin'
Dünyanın en iyi 15 kalecisi belli oldu! Süper Lig'den 1 isim listede
Kante en iyi 11'de
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam