Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Erwin Koeman'ın basın toplantısı 3 dakika sürdü!
13.12.2018 - 05:11

Fenerbahçe teknik sorumlusu Erwin Koeman ve tecrübeli stoper Martin Skrtel, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Spartak Trnava maçı öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erwin Koeman'ın basın toplantısı yaklaşık 3 dakika sürdü.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda 2. sırada bulunan Fenerbahçe gruptaki son maçta Slovakya temsilcisi Spartak Trnava'ya konuk olacak. Üst turu garantileyen ve ilk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Fenerbahçe bu maçta da sahadan galibiyet ile ayrılmak istiyor.

Mücadele öncesi Fenerbahçe teknik sorumlusu Erwin Koeman ve takımın tecrübeli isimlerinden Martin Skrtel basın mensupları ile bir araya geldi ve düzenlenen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Önceli sözü alan Slovak savunmacı şu açıklamalarda bulundu:

"Yarınki karşılaşma için sabırsızlanıyorum. Çünkü ilk kez bir Slovak takımına karşı oynayacağım. Mutluyum burada olmaktan dolayı."

Skrtel'in açıklaması sonrası sözü Erwin Koeman aldı.

İşte Hollandalı teknik adamın açıklamaları:

"Elimizdeki en güçlü takımla sahada olacağız. Devre arası tatiline kadar olan programımızı biliyoruz. Fenerbahçe için böyle maçlar önemli. Özgüven açısından önemli. Turu geçmiş olsak bile futbol oynamak ve kazanmak için buradayız."

"U21'den 8 oyuncu var aramızda. Antrenmandan sonra nasıl bir 11 olacağını duyuracağım oyuncularıma. Elimizdeki en güçlü takımla sahada olacağız."

Erwin Koeman'ın basın toplantısı yaklaşık 3 dakika sürdü. Ayrıca toplantıda Ersun Yanal sorularının da gelmemesi dikkat çekti.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
erwin koeman
aciklama
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam