Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe'de parmak izi güvenliği
08.12.2018 - 09:41

Kulüp binası olağanüstü güvenlik önlemleriyle donatıldı. Departmanlar arasında parmak izi okuyan turnikeler konuldu. Ayrıca Başkan Ali Koç, Yönetim Kurulu’na kendi kullandığı telefonu tavsiye etti.

Ali Koç, bilgi sızdırma sorununa ‘parmak’ bastı. Sarı-Lacivertli kulüpte artık Başkan Koç’un talimatı doğrultusunda sıkı ve kesin kurallar uygulanacak. Başkan Ali Koç’un kararıyla kulüp binası olağanüstü güvenlik önlemleriyle donatıldı. Departmanlar arasında parmak izi okuyan turnikeler konuldu. Artık o departmanda çalışmayanlar ve yetkisi olmayanlar diğer bölüme giremeyecek. Başkan, yöneticilerine de kendi kullandığı yüksek güvenlikli cep telefonunu tavsiye etti.

MAİLLER VE MESAJLAR GÜVENDE

Başkan Ali Koç’un, başkanlık yarışında kullandığı ‘Blackberry’ telefonu dikkat çekmişti. Koç, yönetimine özellikle de hukukla ilgili sorumlu kişilere kendi kullandığı cep telefonunu tavsiye etti. Bu telefon mailleşme konusunda öne çıkıyor. İşlemci, RAM ve depolama açısından oldukça güçlü. Hızlı internet kullanımında da telefon 24 saati rahatlıkla çıkarabiliyor. Koç, özellikle güvenlik gerekçesiyle herkesin kendi telefonunu kullanmasını istedi.

PERSONELLERE DE UYARI YAPILDI

Ali Koç, başkan olduktan sonra çalışanların işlerine devam edeceğinin sözünü vermişti ve hala da arkasında. Eski başkan Aziz Yıldırım döneminden beri çalışan tüm görevlilere uyarılar yapıldı. Özellikle basınla olan ilişkiler konusunda dikkat edilmesi istenildi. Hollandalı çalıştırıcı Phillip Cocu döneminde çalışan 3 yardımcının da, antrenman raporları ve analizler hakkında sızdırma, yayma yaptığı gerekçesiyle de görevine son verilmişti. (Akşam)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
güvenlik
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam