Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Kupa çalma teşebbüsüne hapis cezası!
23.11.2018 - 12:09

Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki müzesinde bulunan şampiyonluk kupasını çalmaya çalışan Halit Şahin, “mala zarar verme” ve “hırsızlığa teşebbüs” suçundan 1 yıl 5 ay 15 gün hapse çarptırıldı. Cezası ertelendi.

Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre; Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki müzesine 11 Ocak 2017 günü sabah saatlerinde gelen Trabzonspor taraftarı Halit Şahin (39), "Kaç senedir bu kupayı bekliyoz" diye bağırarak, kupaların muhafaza edildiği kabinin camını kırdı. Cam kabinde bulunan kupalardan birini alan Şahin, uzaklaşmaya çalışırken güvenlik görevlileri tarafından yakalandı ve polise teslim edildi.

“HIRSIZLIK AMACIYLA GİTMEDİM”

İfadesinde “Benim kupayı alma gibi bir düşüncem vardı. Doğrudur. Zarar verme ve hırsızlık yapma amacıyla gitmedim. Trabzonspor'a yapılan haksızlıklar ve kupa konusu kamuoyunda unutulduğu için bu şekilde bir eylem yaptım. Kupa Tarbzonspor'un hakkı. Camekanlı bölmenin kapısını zorladığımda camlar patladı. O anın coşkusu ise 'Kupa bizim' şeklinde bağırdım" diyen Şahin tutuklandı. 8 günün sonunda tahliye edildi.

DAVA AÇILDI

Hakkında “mala zarar verme” ve “nitelikli hırsızlığa teşebbüs” suçundan 2 yıl 3 aydan 11 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"PROTESTO AMACIYLA YAPTIM"

Anadolu 13. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına tutuksuz sanık Halit Şahin, müşteki Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği avukatları da katıldı. Şahin hırsızlık amacı olmadığını belirterek, "Protesto amacıyla yaptım" dedi.

VERİLEN CEZA ERTELENDİ

Mahkeme Şahin'in “hırsızlığa teşebbüs” suçundan 1 yıl 15 gün, “mala zarar verme” suçundan da 5 ay hapsine karar verdi. Sanığın pişmanlığı dolayısıyla bir daha suç işlemeyeceğine kanaat getiren mahkeme cezayı erteledi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
kupa calma
ceza
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam