Son Eklenen Haberler!
15:08 | Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"        -        14:11 | Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!        -        14:10 | Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması        -        14:08 | Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!        -        14:07 | Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"        -        14:00 | Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 293 milyon TL!        -        14:00 | Şekip Mosturoğlu: "İnisiyatif rakibimize geçti"        -        13:58 | Domenico Tedesco: 'Gerçekten inanılmaz, çılgınca bir durum!'        -        13:54 | Fenerbahçe Beko’nun rakibi Zalgiris Kaunas oldu        -        13:53 | Fenerbahçe 2-2 Çaykur Rizespor
Cocu'ya hep söylediği eksikliği giderecek
13.11.2018 - 00:53

Fenerbahçe'de Erwin Koeman, milli arayı ''yetersiz'' olarak gördüğü fiziki kapasitelerini arttırmak için fırsat olarak görüyor.

Erwin Koeman geldi, Fenerbahçe ayaklandı. Koeman’ın ise asıl beklediği süre geldi. Milli ara. Çünkü Hollandalı teknik adam, Cocu’yu sürekli olarak, ''fizik kapasitemiz yeterli değil'' diye uyarıyordu. Alanyaspor maçının planını da bu plan üzerinden yaptı. Oyuncularına, ''60’tan sonra fizik olarak düşebiliriz. O nedenle hücum edelim. Atabildiğimiz kadar gol atalım'' dedi.

İlk yarıda 2 gol atan Fenerbahçe ikinci yarıda düştü. Şener sakatlandı. Oyundan alındı. Sahanın yıldızı Valbuena 63’üncü dakikada oyundan alındı. İlk yarıda sadece 6 top kaybeden Fenerbahçeli oyuncular ikinci yarıda 26 top kaybı yaptı. İlk yarıda sadece 2 faul yapan sarı-lacivertlilerde sadece 5’i Frey (3) ve Slimani (2) ile olmak üzere 8 faul yaptı. İlk yarıda sadece 4 uzaklaştırma yapan Fenerbahçeli oyuncular ikinci yarıda 24 uzaklaştıma yaptı.

Koeman, 15 oyuncudan eksik geçireceği milli arayı fizik takımın kondisyonunu yukarı çekmek için kullanacak. Hollandalı teknik adamın bir başka sıkıntısı ise milli aradan sonra oynayacakları Trabzonspor maçına sadece 1 gün beraber çalışarak çıkacak olmaları.

Alanyaspor'un golsüzlüğü 5 maça çıktı

Öte yandan Süper Lig'de 5 maçını da gol atamadan kaybeden Alanyaspor, Pazar akşam Fenerbahçe kalesine 10 şut attı sadece 3 isabet buldu. Akdeniz ekibinin özellikle ikinci yarıda üstün olmasına rağmen maçı 38 top kaybıyla tamamlaması ise dikkat çekti. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
cocu
koeman
milli ara
Diğer Haberler
Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"
Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!
Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması
Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!
Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"
Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 293 milyon TL!
Şekip Mosturoğlu: "İnisiyatif rakibimize geçti"
Domenico Tedesco: 'Gerçekten inanılmaz, çılgınca bir durum!'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam