Son Eklenen Haberler!
17:20 | Fenerbahçe'den TFF'ye başvuru hazırlığı        -        17:16 | Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Chobani'nin tabelaları stada asıldı        -        17:15 | Fred'den çarpıcı sözler! Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde olmayı çok istiyoruz        -        10:11 | Fenerbahçe Stadyumu'nda değişim başladı        -        10:11 | Fenerbahçe'de tüm gözler seçime çevrildi        -        10:10 | Anderson Talisca için varsa yoksa Fenerbahçe!        -        10:07 | Fenerbahçe'de 2 yeni transfer Lazio maçında tribünde!        -        10:06 | Jose Mourinho yine yönetime mesaj verdi!        -        18:04 | Juventus Amrabat'ı alacak, o yıldızı verecek!        -        18:03 | Dusan Vlahovic için Fenerbahçe yanıtı!
‘Ihtiyacımız olan buydu’
27.10.2018 - 05:00

Anderlecht beraberliği Fenerbahçe’nin üzerindeki kara bulutları dağıttı. İlk kez soyunma odasında coşku ve sevinç vardı. Sarı-lacivertli futbolcular ve teknik heyet sonucun kendileri için yeni bir başlangıç olduğunu vurguladı.

Anderlecht maçı sonrası Fenerbahçe soyunma odasında belki de ilk kez takım havası oluştu.

Sezon başından bu yana alınan kötü sonuçlar nedeniyle büyük tedirginlik içinde sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcular, Anderlecht maçının ilk yarısını da geride kapadı. Üzerine ikinci yarının başında kalesinde bir gol daha gördü. Yine kabus senaryosu yaşanmak üzereyken takımın maçı çevirmesi sonrası soyunma odasında büyük coşku ve sevinç vardı. Futbolcuların maçı 2-0’den 2-2’ye getirmesi adeta Fenerbahçe için yeni bir başlangıç olarak kabul edildi. Önceki maçlardan farklı olarak sessizlik ve moral bozukluğu yerini büyük bir coşkuya bıraktı.

Teknik Direktör Cocu da takımını; geri dönüş, mücadele ve oyundan dolayı kutlarken gol sorununun çözülmesinin de öneminden bahsetti. Gol bulamadıkları taktirde geçmiş maçlardaki sıkıntıları yaşamak zorunda kalacaklarını belirten Hollandalı çalıştırıcı, “İstediğimiz kadar iyi oynayalım, eğer gol bulamıyorsak bunun neticesini alamıyoruz. Bugün geç de olsa golleri bulduk ve istediğimizi aldık. İhtiyacımız olan tam da böyle bir sonuç ve geri dönüştü. Şimdi üzerine koyma zamanı” diye konuştu.

Frey ilgi odağı

Soyunma odası ve dönüş yolunda ise bir gol ve bir asist ile oynayan Frey ilgi odağı oldu. Sezon başından bu yana eleştirilen ve baskı altında kalan İsviçreli futbolcu, zor günler geçiriyordu. Maçın ardından futbolcular ve yönetim soluğu Frey’in yanında aldı. Futbolcuya eleştirildiği günlerde büyük destek veren takım arkadaşları Frey’i maçın kahraman olarak seçti. (Skorer)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
cocu
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den TFF'ye başvuru hazırlığı
Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Chobani'nin tabelaları stada asıldı
Fred'den çarpıcı sözler! Bu sene Şampiyonlar Ligi’nde olmayı çok istiyoruz
Fenerbahçe Stadyumu'nda değişim başladı
Fenerbahçe'de tüm gözler seçime çevrildi
Anderson Talisca için varsa yoksa Fenerbahçe!
Fenerbahçe'de 2 yeni transfer Lazio maçında tribünde!
Jose Mourinho yine yönetime mesaj verdi!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam