Son Eklenen Haberler!
11:30 | Akademi projesi durdu        -        11:27 | Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi        -        11:01 | Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı        -        02:34 | Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk        -        02:33 | Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz        -        02:32 | Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz        -        02:31 | Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü        -        02:26 | SK Brann 0-4 Fenerbahçe        -        09:29 | Fenerbahçe'de Alexander Sörloth zirvesi!        -        00:34 | Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin yıldızına göz koydu! 'Ocak ayında ayrılacak'
Zeljko Obradovic: İlk aldığımız haberler çok iyi değil
22.10.2018 - 00:50

Arel Üniversitesi Büyükçekmece maçında sakatlanan Tyler Ellis hakkında konuşan Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, aldıkları ilk haberlerin iyi olmadığını söyledi. Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Tyler Ellis için iyi dileklerini ilettiklerini de sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’u 98-69 yendikleri maçta sakatlanan Kanadalı oyuncusu Tyler Ennis’in durumunun iyi olmadığını söyledi. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, ilk çeyrekte sol ayağı kırılan ve hastaneye kaldırılan Kanadalı oyuncu Tyler Ennis için, “İlk aldığımız haberler çok iyi değil. Zamanı gelince öğreneceğiz. Onun için en iyi dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Maçı da değerlendiren Obradovic, “Maçın başında çok agresif başladık. İyi bir maç olduğuna inanıyorum. Hücumda çok akıllı kararlar aldık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir maç çıkardılar. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Nereye gidersek gidelim bizim yanımızdalar” değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-lacivertli basketbolcu Nikola Kalinic ise iyi bir skor aldıklarını ancak Tyler Ennis’in sakatlığına çok üzüldüklerini dile getirerek, “Bizim için çok kötü oldu. ‘Tyler seninleyiz, güçlü kal.’ Burada FIBA ile Avrupa Ligi arasındaki soruna da değinmek lazım. NBA’de de çok fazla maç sayısı var ama onlar yaz aylarında dinlenebiliyor. Oyuncuların dinlenmesinin önemi ortada” ifadelerini kullandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
obradovic
aciklama
Diğer Haberler
Akademi projesi durdu
Talisca'nın sırrı ortaya çıktı! Evini tesise çevirdi
Fenerbahçe pes etmedi! 17 sayı geriden gelerek kazandı
Kerem Aktürkoğlu tarihe geçti! Fenerbahçe'de 18 yıl sonra bir ilk
Anderson Talisca: Bu şekilde devam edeceğiz
Jayden Oostwerwolde: Ligde de bana göre iyi gidiyoruz
Zeki Murat Göle'den Tedesco'ya övgü
SK Brann 0-4 Fenerbahçe
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Konyaspor
15.12.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam