Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Bobby Dixon'ın gözyaşları!
19.10.2018 - 10:35

Fenerbahçeli basketbolcu Bobby Dixon maçtan önce ablasının cenazesine katıldı, geri döndü, parkeye çıktı, 14 sayı, 3 ribaund, 2 asistle gecenin oyuncusu seçildi.

Fenerbahçe-Khimki maçında salona gelenler ve televizyon başındaki milyonlar yüreği kocaman bir adam izledi. Bu yürekli adamın ismi Ali Muhammed ya da Bobby Dixon. Yakın zamanda ablasını kaybetmişti. 35 yaşındaki oyuncu, Cenazeye katıldı, geri döndü. Parkeye çıktı.

Süre aldığı 12 dakika içerisinde 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist yaptı. Maçı aldı götürdü. Oyun bitti, arkadaşları ona koştu sarıldı, tribünlerden “Bobby... Bobby...” sesleri yükseldi. Bitmedi, gecenin adamı seçildi. THY Avrupa Ligi finalini kazandıkları gece Türk bayrağını elinden düşürmeyen Ali Muhammed o gün, “Ben Türküm! Benim adım Ali Muhammed! Kendimi Türk hissediyorum!” sözleriyle gönülleri fethetmiş, kariyerindeki yükselişiyle ilgili sorulan sorulara “Beni çamurun içinden çıkan milyoner gibi değil, hak ederek buralara kadar gelmiş bir oyuncu gibi selamlayın” sözleriyle yanıt vermişti.

Uyuşturucu satıcılığından Avrupa’nın zirvesine yükselen Bobby Dixon’ın inişli çıkışlı hayat hikayesi ibretlik bir durum. Başantrenör Zeljko Obradovic’in Dixon için söyledikleri ise şöyle: “Dixon karakteri olan bir oyuncu, kendi kalitesinin farkında. Sahaya çıktığında da çok kararlı oynuyor. Maçın her alanında daha hazır olmalı. Çok önemli bir anda muhteşem iş çıkardı. İyi kararları vardı, iyi olmayan kararları vardı, bunlar maçın parçası.” (Cumhuriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
bobby dixon
khimki
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam