Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
"Genel olarak herkesin zamana ihtiyacı var"
13.10.2018 - 02:17

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında sahasında İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria'yı 97-72 yenen Fenerbahçe'nin başantrenörü Zeljko Obradovic, ilk çeyrekten son çeyreğe kadar maçın kontrollerinde geçtiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Obradovic, Herbalife Gran Canaria'nın THY Avrupa Ligi'nde olmayı hak ettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Her zaman aynı şekilde oynayan bir takım. Hücumda ve savunmada aynı ritimde oynuyorlar. Fazla üç sayılık atış kullandılar ve hücum ribauntlarını toplamaya çalıştılar. Bu üç sayılık atışların girmemesi iyi oldu. İlk çeyrekten son çeyreğe kadar maç kontrolümüzde geçti. Sezon içinde Herbalife Gran Canaria'nın çok iyi bir takım olacağını göreceksiniz. Takımın performansından da çok memnunum. Oyuncularımı güzel bir maç için tebrik ediyorum." Ali Muhammed'in ABD'den döndüğü için yorgun olduğunu ve bu yüzden süre almadığını aktaran Sırp başantrenör, "Normal sezonda 60 maçımız var. Play-off'la birlikte 80 karşılaşma oynayacağız. Çok zorlu bir program içinde herkesin performansına ihtiyacımız var. 12 oyuncum var hepsi çok önemli. Genel olarak herkesin zamana ihtiyacı var." diye konuştu.

Maldonado: "Fiziksel olarak iyi oynadık"

Herbalife Gran Canaria Başantrenörü Salva Maldonado ise Fenerbahçe'nin son çeyrekte çok iyi oynadığını dile getirdi.

Fenerbahçe'yi tebrik eden Maldonado, "Fiziksel olarak iyi oynadık. İlk çeyrekte çok fazla hücum ribaundu verdik ve dış atışlardan yararlanamadık. Son çeyrekte Fenerbahçe çok iyi oynadı. THY Avrupa Ligi'nde ilk maçımızı oynadık. Tecrübeli bir ekip değiliz ama motivasyon ve isteğimiz var. Diğer maçlarda daha iyi oynayacağız." değerlendirmesinde bulundu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
obradovic
aciklama
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam