Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Philip Cocu: Ali Koç'un desteğini hissediyorum
04.10.2018 - 12:26

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu, Hollanda basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, ülkesinin basınına önemli açıklamalar yaptı.

"FUTBOL OYNAMAK YERİNE DÖVÜŞ..."

Türkiye'de futbol atmosferinin zor olduğunu vurgulayan Cocu, "Burada futbol oynamak zor. Oyuncular futbol oynamak yerine savaşmak zorunda. Artık bir şeyler göstermek zorundayız. Daha çok savaşmaya başlamalıyız" ifadelerini kullandı.

"İKİ ÖNEMLİ OYUNCUMUZU SATTIK"

Yapılan transferler hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam, "Finansal Fair Play sebebiyle kulüp çok fazla para harcayamadı. Kullanamadığımız pek çok imkan var. Sezon başında iki önemli oyuncumuzu sattık ve 4 oyuncu aldık. Ancak vizyonumuza ve Türkiye'ye alışmaları zaman alıyor" dedi.

"DESTEKLERİNİ HİSSEDİYORUM"

İstifa edeceğine dair söylentilere yanıt veren Cocu, "Fenerbahçe'de böyle bir sezon başlangıcına alışkın değiller. Taraftarlar başarı istiyor. Bu hiç de garip değil. Ama kesinlikle gitmem istenmiyor. Ali Koç ve Comolli çok iyi çalışıyor. Desteklerini hissediyorum. Burada duygular, diğer ülkelere daha yoğun yaşanıyor. Gazeteler dolu olmak zorunda ve her zaman bir şeyler yazmaları gerekiyor. Bunu iyi bir şekilde ele almalısın" şeklinde konuştu.

"BUNLAR ZOR SEÇİMLER"

Dinamo Zagreb maçında Valbuena'nın kadroda yer almaması ve Roberto Soldado'nun isminin UEFA'ya bildirilmemesini de değerlendiren Cocu, "Seçimler yapmak zorundasınız ve bunlar zor seçimler. Herkesi bir arada tutmaya çalışıyorsunuz ama bu kolay değil. Ancak çalışmaya devam etmek çok önemli" dedi. (Sporx)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
cocu
hollanda basini
aciklama
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam