Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Phillip Cocu'dan yıldız oyuncuya kritik uyarı
27.09.2018 - 01:34

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Islam Slimani'den önemli bir istekte bulundu.

Phillip Cocu yavaş yavaş ilk 11’ini oturtmaya başladı… 4-3-3 diye gelen Hollandalı teknik adam sistemini öncelikle Aykut Kocaman’ın 4-2-3-1’iyle revize etti. İkinci aşamada ise Jailson, Benzia ve Mehmet Topal’la ideal 11’ini yakalamaya başladı. Elijf Elmas’a ise şimdilik 11’de yer yok.

Slimani'den önemli istek

Bir sezon kiralık oynayacağı Fenerbahçe’de yeniden üst seviyeye çıkarak Premier Lig’de kalacağı bir takım bulmanın hevesi içindeki Islam Slimani, insan üstü bir çaba gösteriyor. Fakat Cezayirli oyuncunun istekli oyunu kendisinden fayda beklenen hücum hattında olmuyor. Cocu bir toplantı yaptığı Slimani’ye, ''çok geriye gelerek top almaya çalıştığında ön tarafta eksik kalıyoruz'' uyarısında bulundu.

Slimani derbide 3’üncü bölgede 14 kez topla buluşup, 2’nci bölgede 23 kez top aldı. Beşiktaş’ta ise Babel 3’üncü bölgede 30 kez topla buluşurken, 2’nci bölgede ise topa 16 kez dokundu.

Cocu'nun yardımcıları Okan Buruk'u anlattı

Beşiktaş maçında alınan sonuçla olmasa da oynanan oyunla biraz olsun nefes alan Fenerbahçe’de, Rizespor hazırlıkları zaman kaybetmeden başladı… Rizespor’un başına Fenerbahçe’ye ters gelen futbolu oynatan Okan Buruk’un geçmesi ise tedirginlik yarattı. Kocaman zamanından kalan Cocu’nun Türk yardımcıları, Buruk’un Akhisar’da başardıklarını anlattı. Fenerbahçe karşısındaki üstünlüğünden bahsetti. Cocu’nun sıkıntısı ise Skrtel’in yetişmesi. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
phillip cocu
slimani
eljif elmas
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam