Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Ahmet Çakar: 'Fenerbahçe'nin penaltısı verilmedi'
25.09.2018 - 00:43

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının 80. dakikasında yaşanan bir pozisyon tartışma yarattı.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının 80. dakikasında yaşanan bir pozisyon tartışma yarattı.

Ayew ile Atiba'nın hava topu mücadelesinde Atiba'nın topa elle müdahale ettiğini iddia eden Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin penaltısının verilmediğini iddia etti.

Fenerbahçe'nin hakem hatasıyla iki puan kaybettiğini iddia eden Çakar, "Fenerbahçe maçı hakemle kaybetti. Maçı VAR hakemi Halis Özkahya belirledi. Atiba'nın top eline çarpıyor. Penaltıyı vermeliydi" ifadelerini kullandı.

BÜNYAMİN GEZER: "BU POZİSYON İNCELENMEZSE..."

Yayıncı kuruluşta pozisyonu değerlendiren hakem yorumcusu Bünyamin Gezer, pozisyonu değerlendirirken; "Bu çok enteresan bir pozisyon. O kadar ilginç bir pozisyon ki, derbide bu pozisyon incelenmezse, biz VAR'ı çok tartışırız. Pozisyonda eller doğal konumda değil, açık durumda. Bu dirsek normal mi, anormal mi? Oyuncu yükseldikten sonra düşerken altta kalan oyuncuya çarpabilir ama kolu sola doğru kayıyor. Kaydığı için, bu Ayew'e yapılan açık bir penaltı, çok açık, tartışılmaz. Pozisyonun öncesinde Vida'ya yapılan hareket açık bir faul. Fırat Aydınus ne yapmalıydı? VAR odasıyla görüşecek. İki pozisyonu da inceleyip, penaltı var ama öncesinde faul olduğunu tespit ederek bütün kamuoyunu aydınlatacak" dedi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ahmet cakar
bünyamin gezer
penalti
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam