Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Ali Koç seçim öncesinde Aziz Yıldırım'a karşı farkı açtı
22.05.2018 - 05:13

Fenerbahçe'de 3 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde başkan adayı Aziz Yıldırım'a çekilmesi yönünde tavsiyeler yapıldığı öğrenildi.

20 yıllık Fenerbahçe başkanlığı döneminde Galatasaray’ın ikinci yıldızı takmasına şahit olan Aziz Yıldırım’ın 2-3 Haziran’da yapılacak seçim öncesinde bazı çevrelerce adaylıktan vazgeçirilmeye çalışıldığı iddia edildi.

Son dönemde beraber vakit geçirdiği, yemek yediği hatta ayak üstü sohbet ettiği dostlarının bile başkana, “çekilmesi” yönünde tavsiyelerde bulundukları bildirildi. İlk günden itibaren bir gün bile çekilmeyi düşünmeyen Yıldırım’ın ise Galatasaray’ın kendisi döneminde kazandığı 10’uncu şampiyonluk sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşadığı belirtildi.

Artık üyeler de Aziz Yıldırım'a ''yeter başkan'' demeye başladı

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım sürekli olarak kongrenin nabzını tutuyor… her fırsatta kongre üyeleriyle ya konuşuyor. Ya da konuşturtuyor. Beşiktaş’ın sahaya çıkmadığı maçtan sonra yapılan değerlendirmelerde Yıldırım’ın Koç’a karşı bir büyük olmasa da bir üstünlüğü söz konusuydu.

Türkiye Kupası’nın kaybedilmesi ve şampiyonluğu da Galatasaray’ın kazanmasıyla ibre net şekilde Ali Koç’a dönmeye başladı. Yıldırım bile artık her konuştuğundan “oyum sana başkan” cevabı alamıyor. Ya “düşünüyorum” ya da “yeter başkan” cevaplarını alıyor.

Kurmayları ise Aziz Yıldırım’a, “Ali Koç’a doğru ciddi bir eğilim var. Sıkıntılı bir seçin süreci bizi bekliyor” demeye başladılar.

Kurmayları bile Yıldırım'a fark yüzde 70/30 diyor

Aziz Yıldırım’ın kurmaylarının en büyük korkusu ise Ali Koç karşısında seçimde yaşanacak ağır yenilgi… birebir telefonla hatta yüzyüze yapılan konuşmalarda şu an için Ali Koç’un kongre üyeleri arasında bile yüzde 70/30’lık bir üstünlüğü göze çarpıyor. Sadece Ali Koç’un aday olması için gönderilen ıslak imzalı noter tasdikli belgelerin bile 12 bini bulması sıkıntıyı artırmış durumda.

3 Temmuz ve Siyah Çoraplılar stratejisi tutmadı

Aziz Yıldırım cephesinde can sıkan bir başka gelişme ise uygulanan yanlış strateji… Başkan’ın “3 Temmuz” süreci üzerinden yürüttüğü ajitasyon stratejisi geri tepti. Nedeni ise Ali Koç’u “tüydü” diyerek suçlaması oldu.

Aynı şekilde “Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi” söylemi de taraftar bulmadı. Çünkü daha önceki dönemde Başkan, alt yapıların başına dünyanın bir numarası Joop Lensen’i getirmiş ama 1 yıl dolmadan kovmuştu. Yıldırım’ın kurmayları seçim öncesinde Ali Koç’u yakalayacak ve önüne geçecek yeni bir strateji üzerinde çalışıyor.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
aziz yildirim
ali koc
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam