Son Eklenen Haberler!
09:53 | Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında yarı final peşinde        -        09:46 | Ertan Torunoğulları'ndan hakem tepkisi!        -        15:08 | Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"        -        14:11 | Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!        -        14:10 | Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması        -        14:08 | Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!        -        14:07 | Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"        -        14:00 | Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 293 milyon TL!        -        14:00 | Şekip Mosturoğlu: "İnisiyatif rakibimize geçti"        -        13:58 | Domenico Tedesco: 'Gerçekten inanılmaz, çılgınca bir durum!'
Fenerbahçe sahaya çıkıp, bekleyecek!
03.05.2018 - 03:29

Yarıda kalan kupa rövanşı bu akşam 20.30’da 57.dakikadan itibaren oynanacak. Kanarya hazırlıklarını tamamladı. Beşiktaş sahaya çıkmazsa rapor tutulup, tatil edilecek.

F.BAHÇE ve Beşiktaş arasında 19 Nisan’da oynanan ve olaylar sebebiyle yarıda kalan maçın 33 dakikalık kısmı bugün oynanacak. F.Bahçe, Beşiktaş kararını değiştirmese bile statü gereği sahada olacak. Sarı-Lacivertliler hakem Mete Kalkavan ile bir süre bekleyecek. Beşiktaş maça gelmezse, kurallara göre hükmen yenik sayılıyor. Ancak son kararı yine Federasyon verecek.

TEKRAR METE KALKAVAN ATANDI

Vodafone Park’taki 2-2’nin rövaşında Kadıköy’deki maç olaylar sebebiyle 57.dakikada skor 0-0’ken tatil edişmişti. Beşiktaş’ın maça çıkmama kararına karşınsa Sarı-Lacivertliler idmanlarını yapmıştı. Fenerbahçe maç günü Samandıra’dan çıkıp Şükrü Saracoğlu’nda düdüğün sesini bekleyecek. Eğer Beşiktaş yine gelmezse tekrar maça atanan hakem Mete Kalkavan raporunu yazıp, tatil edecek. Sonrasında TFF yönetimi nihai kararını belirleyecek.

KARTAL’A AĞIR CEZALAR YOLDA

Kupa statüsündeki 8.maddenin 1.fıkrasında yer alan ifadelerde; Karşılaşmaya gelmeyen takımın hükmen yenik sayılması ve kupa gelirlerin iadesi, ve talep hakkının yok sayılması, ayrıca gelecek sezon organizasyondan ihraç edilmesi gibi yaptırımlar var. Beşiktaş bu karşılaşmaya çıkmazsa Fenerbahçe 9 Mayıs Çarşamba günü Diyarbakır’daki finalde Akhisar Belediespor’la karşılaşacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
besiktas
ziraat türkiye kupasi
Diğer Haberler
Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında yarı final peşinde
Ertan Torunoğulları'ndan hakem tepkisi!
Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"
Hakan Bilal Kutlualp konuşurken salonda aniden bir ses yükseldi!
Hakan Safi'den birlik ve beraberlik açıklaması
Emmanuel Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!
Aziz Yıldırım: "Artık Fenerbahçe’de üst akıl aramayalım"
Fenerbahçe’nin borcu 27 milyar 293 milyon TL!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam