Son Eklenen Haberler!
17:57 | En-Nesyri son talibini duyunca gitmeye razı oldu        -        17:55 | Fenerbahçe'den tarihi sosyal sorumluluk projesi: Kabul etmeyen futbolcu transfer edilmeyecek        -        17:54 | Kasımpaşa, Fenerbahçe'den Cenk Tosun'u transfer ettiğini resmen açıkladı        -        13:43 | İrfan Can'dan sonra Cenk Tosun ve Becao da Kasımpaşa'ya imzayı atıyor        -        13:41 | Fenerbahçe kupada 3 puan peşinde! İşte muhtemel 11'ler...        -        13:08 | Fenerbahçe'de Nelson Semedo ve Alvarez dönüyor        -        13:07 | Mesut Özil'den Fenerbahçe sözleri! 'Çok mutlu oldum'        -        12:56 | Skriniar istedi, kupayı gençler getirdi!        -        12:49 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Yırtık tespit edildi        -        03:00 | Fenerbahçe'den derbi sonrası üst üste paylaşımlar! Okan Buruk göndermesi
Oyunu atan dışarıya!
18.04.2018 - 13:47

2-3 Haziran tarihlerinde Ülker Stadyumu'nda yapılacak Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu için hazırlıklar sürüyor.

25 bin 650 kişinin oy kullanacağı kongrede üyeler için maraton tribünleri açılacak. Oyunu atan kişi dışarı çıkacak. Böylelikle yığılmanın önüne geçilecek. Seçimin statta yapılması sebebiyle maç atmosferine dönmemesine dikkat edilecek. Bu nedenle stat çevresinde geniş bir güvenlik önlemi alınacak. Son kongrede 16 olan sandık sayısı 47'e çıkarılacak.

Milliyet gazetesinin haberine göre, 25 bin 650 üyenin oy kullanacağı Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu, 2-3 Haziran tarihlerinde Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Yoğun katılım sebebiyle statta yapılacak bu kongre Türkiye için bir ilk olma özelliği taşıyor.Seçimin statta nasıl gerçekleşeceği ise en büyük merak konusu… Bu konuyla ilgili olarak çalışmalar yoğun şekilde devam ederken bazı detaylar da netleşmeye başladı.

Maraton açılacak

Kongre üyeleri için maraton tribünleri açılacak. İlk günkü konuşmaları üyeler bu tribünde izleyebilecek. 15 bin kapasiteli tribün ihtiyacı karşılamazsa kale arkasındaki tribünler de devreye sokulacak. Ancak 25 bin 650 üyenin tamamının cumartesi günü gelmesi beklenmiyor. Bu nedenle ilk gün için maraton tribünün yeterli olacağı fikri hakim.

İkinci gün ise oy verme işlemine geçilecek. Buradaki temel detay ise oyunu kullanan kişinin dışarı çıkacak olması. Böylelikle yığılmanın önüne geçilecek. Kongrenin statta yapılması sebebiyle maç atmosferine dönmemesine dikkat edilecek. Bu nedenle stat çevresinde geniş bir güvenlik önlemi alınması planlanıyor. İki adayı destekleyenlerin gerginlik yaşamamasına özen gösterilecek. Oy kullanma hakkı olmayan taraftarın yaklaşması engellenecek.

Konuşmaların yapılacağı kürsü ve oy kullanılacak sandıkların stat zemininde yer alması düşünülüyor. Bunun için de zeminin zarar görmemesi gerekiyor. Bu nedenle özel bir koruma ile zeminin kaplanacağı belirtildi. En son seçimde 16 sandıkta oy kullanılmıştı, bu kez yoğun katılım nedeniyle sayı 47'ye çıkarılacak. Her sandıkta 600 üye oy atılabilecek. Oy verme işlemi 8 saat sürecek.

İlk etapta ortaya çıkan detaylar bunlar. Yönetim bu konuyla ilgili profesyonellerle çalışıp kongrenin kusursuz olması için yoğun çaba sarf ediyor. İlerleyen günlerde de geriye kalan tüm konular netlik kazanacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
aziz yildirim
Diğer Haberler
En-Nesyri son talibini duyunca gitmeye razı oldu
Fenerbahçe'den tarihi sosyal sorumluluk projesi: Kabul etmeyen futbolcu transfer edilmeyecek
Kasımpaşa, Fenerbahçe'den Cenk Tosun'u transfer ettiğini resmen açıkladı
İrfan Can'dan sonra Cenk Tosun ve Becao da Kasımpaşa'ya imzayı atıyor
Fenerbahçe kupada 3 puan peşinde! İşte muhtemel 11'ler...
Fenerbahçe'de Nelson Semedo ve Alvarez dönüyor
Mesut Özil'den Fenerbahçe sözleri! 'Çok mutlu oldum'
Skriniar istedi, kupayı gençler getirdi!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam