Son Eklenen Haberler!
00:30 | Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefinde Diego Carlos var!        -        00:26 | Acun Ilıcalı maç sonu itiraf etti: 'Şampiyonluk şansımız çok zor!'        -        00:26 | Jose Mourinho maç sonunda küplere bindi: 'Amacınız nedir?'        -        00:25 | Fenerbahçe Kayserispor maçı sonrası konuştu: Röportaj yapmak istemiyorum!        -        00:23 | Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Werner Lorant hayatını kaybetti        -        21:27 | Fenerbahçe 3-3 Bellona Kayserispor        -        00:39 | Amerika rüyası kısa sürdü: Cengiz Ünder geri dönüyor!        -        00:30 | Fenerbahçe'de 'sarı' alarm: 6 futbolcu sınırda        -        00:29 | Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş hastanelik oldu!        -        09:16 | Tembelliğe tahammülü yok
Aziz Yıldırım: Vizyonumuzla Fenerbahçe tarihine damga vurduk
17.04.2018 - 05:06

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Kürek Şubesi’nin kuruluşunun 104’üncü yıl kutlamalarında açıklamalarda bulundu.

Kürek Şubesi’nin kuruluşunun 104’üncü yıl kutlamalarında konuşan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, “Sakarya’da Sapanca’da 26 dönümlük bir arazi aldık. Arazinin içinde bir F.Bahçe evi ve küreğe hizmet edecek bir tesis olacak. 15 gün içinde temelini atıp başlayacağız. 1 yıl içinde kürek şubesinin hizmetine vereceğiz” müjdesini verdi.

Konuşmasında 3 Temmuz sürecine değinen Başkan, “3 Temmuz günü evimizden alınıp Vatan’daki Emniyet Müdürlüğüne götürülmeseydik, Sapanca’daki kürek yarışlarına gidecektik. Yarışların sonucunu ancak gece avukatlara sorduk. ‘Ne oldu kürek yarışları?’ dedik, ‘şampiyon olduk’ cevabını aldık. O gece bizi tek mutlu eden olaydı. Fenerbahçe’nin her branşta yukarılara çıkması bizim için ayrı bir gurur. Biz de o gün gururluyduk” itirafında bulundu.

1998’den bu yana hatalarıyla sevaplarıyla 20 yılı geçirdiklerini söyleyen Başkan, “İnanıyorum ki bu süreçte vizyon olarak Fenerbahçe tarihine ben ve yönetimim damga vurduk. Çünkü hep ilkleri yaptık. Üniversitemizi yapıyoruz. Galatasaray’ın üniversitesi devletin bizimki ise vakıf üniversitesi olacak. Fenerbahçe Üniversitesi, Eylül ayında hizmete girecek” dedi.

Son olarak, “en büyük projelerimizden birisi “Hedef 1 Milyon Üye” projesidir. Biz kulübü halka açtık. Fenerbahçeliyim diyen herkes kulübe üye olabilir. Bu kulübün yönetilmesinde söz sahibi olabilir. Bu şekilde Tüzük’ü hazırladık ve değiştirdik” diyerek bir yeniliği gündeme getirdi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
aziz yildirim
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefinde Diego Carlos var!
Acun Ilıcalı maç sonu itiraf etti: 'Şampiyonluk şansımız çok zor!'
Jose Mourinho maç sonunda küplere bindi: 'Amacınız nedir?'
Fenerbahçe Kayserispor maçı sonrası konuştu: Röportaj yapmak istemiyorum!
Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Werner Lorant hayatını kaybetti
Fenerbahçe 3-3 Bellona Kayserispor
Amerika rüyası kısa sürdü: Cengiz Ünder geri dönüyor!
Fenerbahçe'de 'sarı' alarm: 6 futbolcu sınırda
Gelecek maçımız
Gaziantep FK
Fenerbahçe
26.04.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam