Son Eklenen Haberler!
09:59 | Fenerbahçe'de savunmacılar başrolde! Değişikliklerle 3 puana...        -        09:58 | Mert Müldür en golcü sezonunu geçiriyor!        -        09:57 | İrfan'ın ardından Livakovic de penaltıda gole izin vermedi        -        00:02 | Youssef En-Nesyri suskunluğunu bozdu! 9 maç sonra ağları sarstı        -        00:01 | Fenerbahçe'ye yıldız isminden kötü haber! Cezalı duruma düştü        -        23:59 | Anderson Talisca'dan gerginlik için açıklama!        -        23:58 | Dusan Tadic'ten Ajax iddialarına cevap: 'Zaman içinde göreceğiz'        -        23:57 | Milan Skriniar'dan Fenerbahçe'deki geleceğine dair açıklama!        -        23:52 | R. Başakşehir 1-4 Fenerbahçe        -        11:53 | Jose Mourinho'dan net uyarı! 'Sahaya odaklanın'
Aykut Kocaman'ın planlarında ilk ayak tuttu
11.04.2018 - 12:21

Galatasaray’ın, Gençlerbirliği’ne yenilmesi, Fenerbahçe teknik heyetinin, puan hesaplarında güncelleme yapmasına neden oldu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçen hafta şampiyonluk şanslarını değerlendirirken "İkincilik yüzde 90, şampiyonluk için ekstra bir hafta lazım" ifadesini kullanmıştı. Kocaman'ın, "G.Saray- Başakşehir ve G.Saray-Beşiktaş sonuçları dışında ekstra bir hafta daha gerekiyor" açıklamasının ilk ayağı Ankara'da gerçekleşti.

ÖNÜMÜZDE İKİ HEDEF MAÇ KALDI
G.Saray'la puan farkı 3'e indi, ancak Kocaman'ın hesaplarına göre şampiyonluk için Başakşehir ve Beşiktaş'ın da ekstra birer kayıp yaşaması gerekiyor. Tecrübeli teknik adamın, cuma günkü Akhisar-Beşiktaş ve 3 hafta sonraki Osmanlı-Başakşehir maçlarını hedef belirlediği, buradaki olası kayıplarla F.Bahçe'nin şansının yükselmesini beklediği bildirildi.

HİÇBİR HESABA-KİTABA GİRMEDEN
Kocaman'ın, "3 rakibin aldığı sonuçlar geleceğimizi belirleyecek. Onlarla ilgili yapabileceğimiz bir şey yok. Önümüzde 6 maçı kazanıp neler olacağını göreceğiz. Çok fazla hesaba-kitaba girmeden, saha içine odaklanmak lazım. Sivas deplasmanı kritik" dediği öğrenildi.

KOCAMAN TARİHE GEÇİYOR
Fenerbahçe'nin cumartesi günü Sivas'ta oynayacağı karşılaşma, şampiyonluk yarışı dışında teknik direktör Aykut Kocaman açısından da tarihi bir önem taşıyor. Alman çalıştırıcı Daum'la birlikte 136 kez ile Fenerbahçe'nin başında en çok lig maçına çıkan teknik adam konumundaki Kocaman, Sivas'ta Daum'u geçip zirvenin tek sahibi olacak. (Sabah)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aykut Kocaman
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de savunmacılar başrolde! Değişikliklerle 3 puana...
Mert Müldür en golcü sezonunu geçiriyor!
İrfan'ın ardından Livakovic de penaltıda gole izin vermedi
Youssef En-Nesyri suskunluğunu bozdu! 9 maç sonra ağları sarstı
Fenerbahçe'ye yıldız isminden kötü haber! Cezalı duruma düştü
Anderson Talisca'dan gerginlik için açıklama!
Dusan Tadic'ten Ajax iddialarına cevap: 'Zaman içinde göreceğiz'
Milan Skriniar'dan Fenerbahçe'deki geleceğine dair açıklama!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Eyüpspor
18.05.2025 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam