Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe'den UEFA'ya tazminat davası
02.04.2018 - 12:18

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan seçilmesi durumunda Yargıtay’dan da karar çıkmasının ardından tarihi tazminat talepleri için harekete geçecek.

Başkan’ın talimatıla, UEFA, TFF, basın dahil pek çok kurum ve kişiye toplamda 250 milyon Euro’yu bulacak davalar açılacak.

Sarı-lacivertliler, öncelikle Avrupa'ya gitmeyi hak ettikleri dönemde UEFA tarafından kupalarda oynatılmamaları nedeniyle tazminat talep edecek. Fenerbahçe; UEFA’ya 120 milyon Euro'luk maddi ve manevi tazminat davası açmak için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Daha önce, ''artık Yargıtay olumlu veya olumsuz kararı açıklamalı. Tamam dosya yükü çok ağır ama karar çok uzadı. Bugüne kadar askerden bir tane ihale almışlığım yoktur'' diyen Yıldırım, kararı bekliyor.

Aziz Yıldırım, 15 Temmuz'da başarılı olsalardı...

Yeniden aday olduğunu açıklayan ve başkan seçilmesi durumunda Yargıtay’dan çıkacak kararla birlikte tarihin en kapsamlı tazminat davası ile UEFA’yı sallamaya hazırlanan Aziz Yıldırım’dan sürpriz bir iddia geldi.

Başkan, 15 Temmuz darbe girişiminin olduğu akşam bir tanıdığının kendisini aradığını ve eğer darbe başarılı olsa askerlerin yarım kalmış işlerini bitireceklerini iddia etti. FETÖ’cülerin kendisini İBDA-C üyesi olarak dinlediğini iddia ederek; “15 Temmuz’u durduranlardan Allah razı olsun” diyen Başkan, “eğer başarılı olsalarda sonumuz ne olurdu” bilinmez iddiasında bulundu. 3 Temmuz davasının asla spor davası olmadığının bir kez daha üzerinde duran Yıldırım, “bir tane futbolcuyu bile çağırıp, ‘siz para aldınız mı?' diye sorulmayan bir dava olur mu?” sözlerini de tekrarladı. (Takvim)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
uefa
dava
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam