Son Eklenen Haberler!
13:14 | Fenerbahçe Beko 81-78 Partizan        -        16:39 | Fenerbahçe sakat oyuncuların son durumunu açıkladı        -        16:38 | Nottingham Forest-Fenerbahçe maçının hakemi açıklandı!        -        16:37 | Domenico Tedesco: Bu gece yazık oldu        -        16:36 | İsmail Yüksek: 'Takıma yakışmayan bir durum'        -        16:35 | Fred: 'Kendimi çok kötü hissediyorum'        -        16:33 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa        -        16:52 | Fenerbahçe'de ilk kez şampiyonluk için net konuşuldu! 'Ayağa kalkmanın tam zamanı'        -        16:46 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante süre istedi        -        13:51 | Fenerbahçe 0-3 Nottingham Forest
Aykut Kocaman: "Alınacak bir rövanş var"
01.04.2018 - 12:59

Ligin ilk yarısında Kadıköy’de son dakikada yediği golle Kayserispor’a puan kaptıran Fenerbahçe, yarın deplasmanda rövanşı almak istiyor. Aykut Kocaman, “Diriliş maçına çıkacağız. Tek seçeneğimiz kazanmak” diyor.

Kritik Kayserispor maçı yaklaşırken, teknik direktör Aykut Kocaman Samandıra’yı adeta inletti. Futbolcularıyla sürekli konuşmalar yapan Sarı-Lacivertli takımın hocası, ilk yarıda 3-3 berabere kaldıkları maçı hatırlatarak, öğrencilerinden galibiyet istedi.

Kocaman’ın, “Kayserispor mücadelesi diriliş maçımız olacak, öyle çıkacağız. Bu lig her türlü sürprize açık. Tek seçeneğimiz kazanmak, başka çare yok. Alacağımız bir rövanş var” dediği öğrenildi. Sarı- Lacivertliler, ligin 10. haftasında Kadıköy’deki Kayserispor maçında 3-1 öne geçmiş ancak 90 dakika sonunda şok bir şekilde beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

Gyan uzatmada atmıştı

68. dakikada Neto topu kendi filelerine gönderirken, Kayserisporlu Asamoah Gyan uzatmalarda Fenerbahçe’yi yıkan golü atmıştı. Kanarya, yarın zorlu deplasmanda kazanıp hem rövanşı almak hem de zirvedeki puan farkını azaltmak istiyor. Sarı-Lacivertliler, ligde 3 maçtır rakibini yenemiyor.

Kadro belli gibi

Teknik direktör Aykut Kocaman, Kayserispor maçında sahaya süreceği ilk 11’i büyük ölçüde netleştirdi. Fenerbahçe’nin hocası Galatasaray derbisinden farklı olarak Mehmet Ekici ve Soldado’yu kenara çekmeyi düşünüyor. Ekici’nin yerine Aatif, Soldado’nun yerine ise Fernandao’nun forma giymesi bekleniyor. Aykut hoca tek kararsızlığı sağ bekte yaşıyor. İsla ile Şener arasında kimin tercih edileceği son idmanda belli olacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
aykut kocaman
rövans
Diğer Haberler
Fenerbahçe Beko 81-78 Partizan
Fenerbahçe sakat oyuncuların son durumunu açıkladı
Nottingham Forest-Fenerbahçe maçının hakemi açıklandı!
Domenico Tedesco: Bu gece yazık oldu
İsmail Yüksek: 'Takıma yakışmayan bir durum'
Fred: 'Kendimi çok kötü hissediyorum'
Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa
Fenerbahçe'de ilk kez şampiyonluk için net konuşuldu! 'Ayağa kalkmanın tam zamanı'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam