Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Kocaman beraberliğin faturasını ona çıkardı!
19.03.2018 - 13:23

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Galatasaray beraberliğinin faturası hakem Bülent Yıldırım’a kesti.

Ekibiyle maçı değerlendiren teknik direktör Aykut Kocaman, takımın iyi oynadığını, beklentileri büyük ölçüde karşıladığını tespit etti. Kocaman özellikle verilmeyen penaltılardan yakındı ve bunun maçın kaderini tayin ettiğini ifade etti. Sarı-lacivertlilerin teknik patronu, “Biz her şeyi düzgün yaptık ama hakem kazanmamıza izin vermedi. Karşılaşmayı doğru yöneten bir hakem olsa mücadeleyi kazanırdık” ifadesini kullandı.

Maç öncesi yapılan analizde, hücum hattı oldukça güçlü olan ve yetenekli oyunculara sahip olan Galatasaray’a gol pozisyonu verilmemesi önemliydi. Son 20 dakikada alınan riskler sonrasında Cim-Bom’un fırsat yakaladığı belirlendi.

Teknik direktör Kocaman, çıkardığı kadro ile oyunun üstünlüğünü almak istedi. Yapılan planlamada, gol bulunamazsa hamleler gelecekti. Nitekim önce Alper ardından da Valbuena oyuna girdi. Sarı-lacivertliler, bu ikilinin dahil olmasıyla net fırsatlar yakaladı.

Karşılaşmayı yeniden izleyen teknik heyet, maçın analizini de detaylı olarak yapmaya başladı. Karşılaşmada nüanslara inilerek atlanan eksikler tek tek tespit edilirken, Kayseri maçının taktiğinde bunlar detaylı bir şekilde göz önünde bulundurulacak. (Milliyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
aykut kocaman
beraberlik
fatura
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam