Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Yabancı değişikliğine onay verdi!
13.02.2014 - 12:11

Türkiye Furbol Federasyonu yabancı sınırı için önümüzdeki günlerde Süper Lig kulüpleri ile toplanma kararı aldı! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ...

Türkiye Furbol Federasyonu yabancı sınırı için önümüzdeki günlerde Süper Lig kulüpleri ile toplanma kararı aldı! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım değişikliğe onay verdi.

Aylardır tartışılan yabancı sınırı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu önemli bir karar alırken, sınırın kaldırılmasına karşı tavır sergileyen Fenerbahçe cephesi değişime onay vereceğini ifade etti.

E- Bilet uygulaması için kulüp temsilcileri ile bir araya gelen TFF Yönetimi yabancı sınırının değiştirilmesi konusunu da gündeme getirdi. Gerçekleştirilen toplantıda önümüzdeki günlerde bu konuda Süper Lig kulüpleriyle bir toplantı yapılması kararlaştırıldı.
 
TFF’DE YABANCI SINIRI İÇİN TOPLANTI KARARI ALDI
Konu hakkında Radyospor'da Aydın Cingöz ile Haber Aktif'te bilgi veren Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, “E- Biler için TFF’nin çağrısıyla yaptığımız toplantıda yabancı sınırı konusu da gündeme geldi. Kulüplerin çoğunluğu değişim istediğini ifade etti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 18 kulüp bu konuda anlaşırsa değişimi yaparız’ dedi. Bunun üzerine çoğunluğun kararı uygulanmalı görüşü dile getirildi. Hatta Demirören’e dedim ki, siz nasıl MHK’nin ‘kural hatası yok’ demesine rağmen Kasımpaşa – Beşiktaş maçının tekrar oynanmasına karar verdiyseniz yabancı kuralı değişmesin diyen kulüpler olsa bille bunu değiştirebilirsiniz dedim. Buna Demirören’den itiraz gelmedi. Bu tartışmalar üzerine TFF Başkanı Demirören yabancı sınırının kaldırılması için önümüzdeki günlerde kulüplerle bir toplantı yapma kararı aldı’ dedi.
 
AZİZ YILDIRIM: YABANCI SINIRI DEĞİŞTİRİLMELİ
Öksüz, toplantıda Fenerbahçe’nin yabancı sınırı konusunda tepkisi ne oldu sorusuna, Fenerbahçe’nin de sıcak baktığını ifade ederek önemli bir bilgi verdi. Hilmi Öksüz, “Bu konuda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ‘kulüplerin çoğunluğu yabancı sınırı konusunda değişim istiyorsa buna uyarız’ görüşünde olduğunu biliyorum. Dolayısıyla Fenerbahçe de önümüzdeki sezon yabancı sınırının değiştirilmesini istiyor’ yanıtını verdi.
(Skorer)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam