Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Flaş gelişme!
12.02.2014 - 13:15

Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Semih Şentürk ile birlikte A2 takımına gönderilen Serdar Kesimal affedilerek A takıma alındı.

Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Semih Şentürk ile birlikte A2 takımına gönderilen Serdar Kesimal affedilerek A takıma alındı.

Fenerbahçe'de ligin ilk yarısında teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda Semih Şentürk ile birlikte A2 takımına gönderilen Serdar Kesimal affedilerek A takıma alındı. Savunma oyuncusu uzun bir aradan sonra ilk kez bugün A takımla birlikte idmana çıktı.
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve kendine kulüp bulması söylenen, ancak hem Fenerbahçe'nin talep ettiği bonservis hem de oyuncunun yüksek ücret talebiyle kulüpte kalan Serdar Kesimal affedildi.

Sezon başında Ersun Yanal tarafından denenen ancak performansı yeterli görülmeyen ve gönderilmesine karar verilen Milli stoper, ağustos ayından bu yana Dereağzı Tesisleri'nde noter kontrolüyle yaptığı idmanlarını sonlandırarak, 6 aydan fazla bir süre sonra takımla çalışmalara katıldı.

3.5 SEZONDA 17 LİG MAÇI

Kayserispor'da gösterdiği performansla Milli takıma kadar yükselen ve Bundesliga kulüplerinin dahi ilgisini çeken 25 yaşındaki Serdar Kesimal, 2011'de Fenerbahçe'ye 4.5 milyon euroya transfer edildi. Aykut Kocaman'ın isteğiyle gerçekleştirilen bu transfer sonrası, Serdar Kesimal sadece 12 lig maçında forma giydi. Bir sonraki sezon olan 2012/13'te ise bu rakam 5'e düştü. Bu sezon ise hiçbir resmi müsabakada forma giymedi.
(SporX)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam