Son Eklenen Haberler!
19:42 | Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'        -        19:39 | Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir        -        09:23 | Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!        -        09:20 | İsmail Yüksek’ten şok sözler! ‘Tek kelimeyle rezillik’        -        09:20 | Domenico Tedesco, Marco Asensio’nun son durumunu açıkladı!        -        09:19 | Fenerbahçe’den TFF’ye derbi talebi! ‘Bakalım Galatasaray kabul ediyor mu’        -        23:56 | T. Konyaspor 1-0 Fenerbahçe        -        09:53 | Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında yarı final peşinde        -        09:46 | Ertan Torunoğulları'ndan hakem tepkisi!        -        15:08 | Sadettin Saran kürsüden ateş püskürdü! "Bu ligde adalet herkes için eşit mi"
Borsada kazandıran Fenerbahçe oldu
04.03.2018 - 14:19

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında şubat ayını yüzde 7,9 yükselişle tamamlayan Fenerbahçe Futbol AŞ söz konusu dönemde yatırımcısına kazandıran tek spor şirketi oldu.

Spor endeksi şubat ayında yüzde 1,2 değer kaybetti. Fenerbahçe'nin hisseleri, söz konusu dönemde yüzde 7,9 yükseldi ve Borsa İstanbul'da yatırımcısına kazandıran tek spor şirketi oldu.

Şubat ayında yatırımcısına en fazla kaybettiren spor şirketi ise yüzde 5,7 ile Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği AŞ olarak gerçekleşti. Trabzonspor'u yüzde 5,2 azalışla Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ ve yüzde 4,3 değer kaybıyla Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar takip etti. Galatasaray böylece şubat ayında yatırımcısına en az kaybettiren spor şirketi olarak gerçekleşti.

TEK KAZANDIRAN FENERBAHÇE

Yıl başında bu yana da yatırımcısına tek kazandıran spor şirketi Fenerbahçe oldu. Yılın ilk 2 ayında Fenerbahçe'nin hisseleri, yüzde 5,5 arttı. Söz konusu dönemde yatırımcısına en fazla kaybettiren spor şirketi ise yüzde 6,6 ile Beşiktaş oldu. Beşiktaş'ı yüzde 4 ile Galatasaray, yüzde 2,2 ile Trabzonspor takip etti. Trabzonspor, bu sonuçlarla birlikte yılın ilk ayında yatırımcısına en az kaybettiren spor şirketi oldu.

EN FAZLA PİYASA DEĞERİNE FENERBAHÇE SAHİP

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında en fazla piyasa değerine Fenerbahçe sahip bulunuyor. Fenerbahçe şubat ayını 1 milyar 49 milyon 800 bin lira piyasa değeriyle tamamladı. Beşiktaş'ın ise söz konusu dönemde 916 milyon 800 bin lira piyasa değeri bulunuyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı 644 milyon 760 bin lira piyasa değeri ile Galatasaray, Galatasaray'ı 215 milyon lira piyasa değeri ile Trabzonspor izledi. (HT SPOR)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
borsa istanbul
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'
Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir
Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!
İsmail Yüksek’ten şok sözler! ‘Tek kelimeyle rezillik’
Domenico Tedesco, Marco Asensio’nun son durumunu açıkladı!
Fenerbahçe’den TFF’ye derbi talebi! ‘Bakalım Galatasaray kabul ediyor mu’
T. Konyaspor 1-0 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında yarı final peşinde
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam