Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Aklımızdan çıkmıyor
17.02.2018 - 02:35

Ülkesinin basınına konuşan Şilili futbolcu, “3 yıldır şampiyon olamayan bir takımdayım. Bu sezon hasreti bitirmeliyiz. Şampiyonlar Ligi’ne dönmek zorundayız. Hep bunu konuşuyoruz” dedi.

Fenerbahçe'nin Şilili oyuncusu Mauricio İsla, ülkesinde lig maçlarının yayımcısı CBF kanalına konuk oldu.

Verdiği röportajda ilginç detaylar dikkat çekti. İşte satır başları:

"Benim Şili'de çok 'El Turco' arkadaşım var. Ama onlar şimdi öğrendiğim anlamıyla Türk değilmiş. Türkler asıl Türkiye'de yaşıyorlar ve dilleri de çok farklı. Kızımın adını Luz Elif koyma kararı verdik. Çünkü İstanbul'da doğacak. Hocam benden oyunun iki tarafını oynamamı bekliyor. Sürekli fiziki anlamda kuvvetli olmam gerektiğini söylüyor. Doğru paslar vermem gerektiğini, hücum ve savunmada etkili, takımda arkadaşlarına yardımcı olan bir bek olmam gerektiğini anlatıyor. Son 3 yıldır şampiyon olamayan bir takımdayım. Bu sezon bu hasreti bitirmek ve şampiyon olmak zorundayız. Şampiyonlar Ligi'ne dönmek zorundayız; takım içinde kendi aramızda hep bunu konuşuyoruz. Türkiye'de taraftarlar adeta takımları için yaşıyor. Bizim taraftarımız da her yerde takımının yanında olmaya çalışıyor."

TÜRKLER BİZDEN KÜLTÜRLÜ

İki ülkenin futbolcularının kültür düzeylerine de değinen İsla, Şili'de futbolcuların hep kaba, kültürsüz ve sonradan görme olarak bilindiğini ifade ederken, "Fenerbahçe'deki takım arkadaşlarım ise kültürlü insanlar. Ben ise üniversite okudum. Bana 'Huaso' (köylü) denmesini seviyorum" şeklinde konuştu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
isla
röportaj
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam