Son Eklenen Haberler!
00:49 | Youssef En-Nesyri'ye Suudi Arabistan'dan yakın takip        -        00:47 | İlk finalist belli oldu: Fenerbahçe Beko seride rakibini süpürdü        -        21:27 | İlhan Ekşioğlu'ndan Ali Koç'a istifa çağrısı!        -        11:18 | Fenerbahçe yenileniyor! 10'un üzerinde ayrılık ihtimali        -        11:17 | Fenerbahçe'de Skriniar belirsizliği: Maaşına kimse yanaşmıyor!        -        11:10 | Edin Dzeko’ya bir sürpriz talip daha! 2 yıllık teklif...        -        10:18 | ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!        -        10:14 | Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!        -        10:13 | Ezeli rakipten Bright Osayi Samuel hamlesi! Menajeri görüştü        -        10:08 | Marko Guduric'in ayrılığını Nigel Hayes-Davis duyurdu!
Afrin'e tam destek
21.01.2018 - 03:41

Suriye'nin Afrin kentindeki hain teröristlere yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na 34 bin 633 kişinin doldurduğu tribünlerde çok büyük destek vardı. İki skorbordda da "#ZeytinDalıHarekatı için Afrin'de olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz'in yanındayız. Muvaffakiyet dileriz. #AfrinOperasyonu" yazısı uzun süre kaldı.

Fenerbahçe'nin Göztepe'yle ikinci yarının açılış maçına taraftarlar yoğun bir ilgi gösterdi. Zirvenin 3 puan gerisinde şampiyonluk yarışını sürdüren Sarı-lacivertlileri, ligin ikinci yarısının ilk maçında taraftarı yalnız bırakmadı. Tribünlerin büyük kısmı dolarken, karşılaşmayı 34 bin 633 taraftar izledi. Göztepeli taraftarlar da kendileri için ayrılan misafir takım tribünün tamamını doldurdu. Maç öncesinde ise Türk Silahlı Kuvvetleri'nin alçak teröristlere yönelik başlattığı operasyona Kadıköy'de büyük destek vardı.

ALÇAK TERÖRİSTLERE MESAJ
FENERBAHÇE Kulübü'nün girişimiyle, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'deki terör hedeflerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı için Kadıköy'de büyük bir birlik örneği sergilendi. Stadın iki skorbordunda da "#ZeytinDalıHarekatı için Afrin'de olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz'in yanındayız. Muvaffakiyet dileriz. #AfrinOperasyonu" yazısı uzun süre kaldı. Tribünler alkışlarla destek verdi.

ÖZEL MiSAFiRLER
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında, Erzurum ve Van'dan gelen 200 çocuk Göztepe karşılaşmasını tribünden izledi.Karşılaşmada çocuklara Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok da eşlik etti.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
afrin
Diğer Haberler
Youssef En-Nesyri'ye Suudi Arabistan'dan yakın takip
İlk finalist belli oldu: Fenerbahçe Beko seride rakibini süpürdü
İlhan Ekşioğlu'ndan Ali Koç'a istifa çağrısı!
Fenerbahçe yenileniyor! 10'un üzerinde ayrılık ihtimali
Fenerbahçe'de Skriniar belirsizliği: Maaşına kimse yanaşmıyor!
Edin Dzeko’ya bir sürpriz talip daha! 2 yıllık teklif...
ABD - Türkiye maçına İsmail Yüksek damgası!
Fenerbahçe'nin 2 yıldızına Premier Lig ve Serie A'dan kanca!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam