Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Aykut Kocaman'dan Kameni'ye mesaj!
16.01.2018 - 11:08

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Antalya’da yapılan devre arası kampından son derece memnun kaldı.

Yakınları ile yaptığı sohbetlerde kampın çok yararlı geçtiğini anlatan Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcısı Aykut Kocaman , bir üst seviyeye geçtiklerini ve şu anda takım olarak ligin üzerinde olduklarını ifade etti.

Futbolcularının saha dışında da birlikte hareket etmeyi kampta öğrendiğini vurgulayan Kocaman, “Oyuncular sezon başında birlikte çalışma imkanı bulamamıştı. İlk kez bir arada ve uzun süre çalıştık. Bu da takımı ligin üzerine taşıdı” ifadelerini kullandı.

Kalede Erten’i oynatıp Kameni’ye mesaj verdi

Kocaman ayrıca, Antalya’da Kukesi ile oynanan özel maçta, genç oyuncular Erten Ersu, Serhat Kot, Oğuz Kağan Güçtekin ve Samet Karakoç’u ilk 11’de oynatmasını bir mesaj olarak niteledi ve sahada isimlerin değil, takıma katkı sağlayacak futbolcuların görev alacağını söyledi.

Kamerunlu kaleci Kameni yedekte beklerken Erten’in 11’de oynaması tüm takıma bir mesaj olarak algılandı. Kocaman, Valbuena ile de bir görüşme yaparak “Futbola olan tutkunu çok seviyorum. Ama bizim bireysellikten uzak, birlikte hareket eden bir yapımız olmalı. Eğer takım için oynarsan kadroya ilk yazacağım isim olursun” diye konuştu. (Hürriyet)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Kameni
Aykut Kocaman
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam