Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Gitmesi iyi oldu!
15.01.2018 - 04:58

F.Bahçeli futbolcular, Feyenoord'a imzası an meselesi olan Van Persie'nin transferini bu sözlerle yorumladılar:

“Mutsuz olduğu her halinden belliydi. Geldiği günden beri de taşın altına elini koymadı. Bazı davranışları rahatsızlık vericiydi. Ayrılması hem onun hem bizim için hayırlı olur.”

F.BAHÇELİ futbolcular, Antalya kampında bol bol sohbet etme imkanı buldular. Dost meclislerinin ana konusu teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda İstanbul’da bırakılan Robin van Persie’ydi. Kendi aralarında yaptıkları muhabbetlerde Hollandalı’yı masaya yatıran sarı-lacivertli oyuncular, RvP’nin takımdan ayrılmasının hem oyuncu hem de kendileri için isabetli bir karar olacağına dikkat çektiler.

‘ÜLKESİNDE TOPLARLAR’

FEYENOORD’A imzası an meselesi olan Hollandalı’nın F.Bahçe’ye geldiğinden beri bireysel hareket ettiğine dikkat çekti futbolcular. Onların gözünde Hollandalı istediği zaman idmana çıktı, keyfi olmadığında ‘sakatlığı’ bahane etti. Takım fotoğraflarına bile zorla girmesi herkesi rahatsız etmişti. Öyle ki kamp dışında yapılan yemek organizasyonlarında herkes kareye girebilmek için savaş verirken o ise manzara karelerini paylaşmayı tercih etti.

TAKIMI sahiplenmemesi, genç oyunculara ağabeylik yapmaması, en ihtiyaç duyulan anlarda taşın altına elini koymaması, sorumluluk almaktan sürekli olarak kaçması Hollandalı’nın istenmeyen adam ilan edilmesine neden oldu F.Bahçeli futbolcuların gözünde.

YILDIZLAR, sohbet toplantısında birkaç güne İstanbul’dan ayrılacak arkadaşlarıyla ilgili şu ifadeleri kullandılar: “Mutsuz olduğu her halinden belliydi. Özellikle son 2-3 aydır yaptığı hareketler rahatsızlık vericiydi. Gidecek olması hem onun hem bizim için iyi oldu. Ülkesine dönerse kendine gelecektir.”


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Robin van Persie
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam