Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Fenerbahçe'de kriz! Transferde el-kol bağlı...
11.01.2018 - 18:53

Transfer döneminde takviyeler yapmayı amaçlayan Fenerbahçe’de henüz beklenen adımlar atılmadı. Sarı-lacivertlilerde Van Persie başta olmak üzere kadrodan gönderilmesi istenen isimler için de bir sonuç çıkmadı.

Devre arası kampını Antalya’da geçiren Fenerbahçe’de transfer konusu halen çözülemedi. 13 Ocak’ta Antalya kampını noktalayarak, İstanbul’a dönecek sarı-lacivertlilerde zaman daralıyor.

16 Ocak’ta Türkiye Kupası’nda İstanbulspor ile rövanş maçına çıkacak ve 20 Ocak’ta da Göztepe ile ligin ikinci yarısını resmen açacak Fenerbahçe’de henüz takviye yapılmadı.

Sol bek ve orta saha merkeze ilk etapta oyuncular arayan Fenerbahçe’de yabancı kontejanı konusunda ise adımlar atılması bekleniyor. Vincent Janssen’in ayak parmağındaki sakatlık ve beklenen transfer tekliflerinin gelmemesi nedeniyle Jose Fernandao takımda kalıyor.

Şu anda Eljif Elmas ile beraber 15 yabancı futbolcusu bulunan Fenerbahçe’nin, Robin Van Persie durumu da çözülemedi.

Ozan Tufan ile beraber kadro dışı bırakılan Hollandalı forvet, sezonun ikinci yarısında düşünülmüyor. Van Persie’yi kontenjandan çıkaracak sarı-lacivertliler, buraya Eljif Elmas’ı almayı bekliyor. Aykut Kocaman’ın takımında sol bekte İsmail Köybaşı ve Hasan Ali Kaldırım’ın devam etmesi beklenirken, orta saha merkezde iki genç yıldız; Oğuz Kağan ve Eljif Elmas önemli alternatifler olacak.

Ozan Tufan’ı da kadrosunda düşünmeyen Aykut Kocaman, orta sahada Mehmet Ekici’nin de iyileşmesiyle beraber sorunu içeriden çözmeyi planlayacak.

Finansal Fair Play kurallarını da düşünen Fenerbahçe’nin, transfer yapmak adına bir oyuncusunu satmak ve bonservisiyle bir oyuncusunu göndermesi gerekiyor.

2013 yılından bu yana devre arası dönemlerinde sadece 1 transfer yapan Fenerbahçe, onda da Ukrayna’dan Alexander Karavaev’i getirmiş ancak kadroya bile dahil etmeden ayrılmıştı. (Skorer)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Aykut Kocaman
Transfer
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam