Son Eklenen Haberler!
11:07 | Fenerbahçe'den Duran sonra bir imza daha! Devin Özek İtalya'ya gitti        -        10:49 | Ümit Özdağ’dan Fenerbahçe sponsoruna tepki        -        10:48 | Fenerbahçe'nin stadyum ve forma göğüs sponsoru belli oldu!        -        10:46 | Fenerbahçe Beko, Tarık Biberovic ile uzattı        -        12:13 | Fenerbahçe'nin gözü kulağı Gyökeres'te!        -        12:07 | Fenerbahçe'ye transferde dev rakip!        -        11:53 | Fenerbahçe'de sürpriz gündem: Kerem Aktürkoğlu        -        11:50 | Miha Zajc'a Süper Lig'den üç talip!        -        11:49 | Fenerbahçe'den ayrılan Okan Özkan'dan olay sözler! 'Baskılara dayanamadım'        -        08:45 | Juventus'tan Dusan Vlahovic kararı!
Fenerbahçe'ye bomba teklif
09.01.2018 - 03:45

Menajer Kees Vos, sezon başında Beşiktaş'a transfer olan Jeremain Lens'i Fenerbahçe'ye teklif etti.

Robin van Persie’nin sözleşmesini feshetmek için İstanbul’a gelen ve Fenerbahçeli yöneticileri uğraştıran Kees Vos’tan sürpriz bir öneri geldi. Hollandalı menajer geçen sezon sarı-lacivertli formayı giyen ve Beşiktaş’ta beklentilerin altında kalan Jeremain Lens’i teklif etti.

Siyah-beyazlıların 4 milyon 89 bin Euro’luk satın alma bedelinde indirim yapmaya çalıştığını Sunderland’in buna yanaşmadığını, Lens’i isterlerse aynı bedelle Fenerbahçe’ye getirebileceğini söyledi. Tüm ikili görüşmeleri halletme sözü veren Vos, ''sizin tek yapmanız gereken ödemeleri gerçekleştirmek olacak'' diyerek sarı-lacivertli yöneticileri şaşırttı. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
lens
transfer
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den Duran sonra bir imza daha! Devin Özek İtalya'ya gitti
Ümit Özdağ’dan Fenerbahçe sponsoruna tepki
Fenerbahçe'nin stadyum ve forma göğüs sponsoru belli oldu!
Fenerbahçe Beko, Tarık Biberovic ile uzattı
Fenerbahçe'nin gözü kulağı Gyökeres'te!
Fenerbahçe'ye transferde dev rakip!
Fenerbahçe'de sürpriz gündem: Kerem Aktürkoğlu
Miha Zajc'a Süper Lig'den üç talip!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam