
Aziz Yıldırım, Ali Koç’un karşısına aday olarak çıkmayacak mı?
Kendisine sorulan “yeniden başkan olacak mısınız?” sorularına kaçmak cevaplarla geçiştirmeye devam eden Aziz Yıldırım, son dönemde artan “Ali Koç’un karşısına aday olarak çıkmayacak” iddialarını da güçlendirmeye devam ediyor.
Her fırsatta Yargıtay kararını işaret etse de Yıldırım’ın, Mayıs ayındaki kongre için yönetici bazında hiçbir girişimde bulunmaması, yönetiminde vefatlarla ve istifalarla boşalan yerler olmasına rağmen herhangi bir kimseye teklif getirmemesi de iddiaları güçlendiriyor.
Yıldırım’ın özellikle en zor dönemlerde bile ortamı, “F.Bahçe’yi bu kötü durumundan ben çıkaracağım” diyerek ortaya çıkmaya, her fırsatta takımı destekleyeci mesajlar veren, taraftarı tribüne davet eden ve en önemlisi kendisine muhalif isimlere yüz vermeyen Ali Koç’a sempatisinin arttığı da gelen bilgiler arasında.
(Fotospor)
