Son Eklenen Haberler!
09:28 | Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki        -        09:25 | Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'        -        12:22 | Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!        -        11:54 | Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!        -        11:51 | Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!        -        19:42 | Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'        -        19:39 | Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir        -        09:23 | Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!        -        09:20 | İsmail Yüksek’ten şok sözler! ‘Tek kelimeyle rezillik’        -        09:20 | Domenico Tedesco, Marco Asensio’nun son durumunu açıkladı!
Luis Neto'ya partner aranıyor: kim oynayacak?
22.12.2017 - 09:10

Kardemir Karabükspor maçında kart görerek cezalı duruma düşen savunmanın göbeğinde forma giyen Neustadter ve Skrtel'in yokluğu Aykut Kocaman'ın canını sıkıyor.

JOSEF BİR ADIM ÖNDE

Bu iki oyuncunun forma giymeyeceği zorlu Atiker Konyaspor deplasmanında Neto'nun 11'e dönmesi kesin. Ancak 2. stoperin kim olacağı hala kararlaştırılmış değil. Mehmet Topal ismi ilk akla gelen olsa da Josef'in bu bölgede oynamaya yakın olduğu gelen haberler arasında. Ancak Aykut Kocaman yine de son kararı bugün verecek. M.Topal ve Josef'ten birinin stopere çekilmesiyle orta sahada doağacak boşluği ise Ozan dolduracak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
​Fenerbahçe, Atiker Konyyaspor maçının hazırlıklarına dün Can Bartu Tesesleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlığı geçen Alper takımla birlikte çalıştı. Janssen ve M.Ekici ise ayrı çalıştı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren çalışma taktik çitf kale maçla sona erdi. Fenerbahçe bugan yapacağı idmanın ardından Konya'ya hareket edecek.

ISLA: HARİKA BİR FIRSAT YAKALADIK
Konya maçında 11'e dönecek olan Isla, "Çok zor bir deplasmana daha çıkacağız. Bu maçta tüm enerjimizi sahaya dökeceğiz. Kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi. Harika bir fırsat yakaladıklarını söyleyen Isla, "9 puan geriye düştük ama şimdi zirvenin 1 puan gerisindeyiz. Buraya kolay gelmedik" diye konuştu.

NABİL DİRAR FARKI
Nabıl Dirar 16 maçın 14'ünde toplam 1112 dakika forma giyerek takımın en istikrarlı isimlerinden birisi oldu. 2 gol, 3 asisti olan Dirar, ligde hiç sarı kart görmedi.

OZAN: HIRSIM İÇİN KELİMELER YETMEZ!
Yaklaşık 1 aydır ilk 11'den uzak kalan Ozan Tufan, Konya maçıyla formasına kavuşacağı anı bekliyor. Başarılı futbolcu, "Hırsımı anlatmaya kelimeler yetmez! Kendimi hazır tutum ve oynayacağı anı bekliyorum" dedi.

​FENER'İN SANTRFORU YİNE SOLDADO
Janssen'in ağrıları geçse de maç ve idman eksiği var. RVP ise kadroya bile alınmıyor. Kocaman yine Soldado ile Fernandao'dan birini seçecek. İspanyol futbolcu Brezilyalı'dan bir adım daha önde.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
neto
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki
Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!
Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!
Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!
Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'
Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir
Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam