Son Eklenen Haberler!
09:28 | Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki        -        09:25 | Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'        -        12:22 | Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!        -        11:54 | Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!        -        11:51 | Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!        -        19:42 | Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'        -        19:39 | Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir        -        09:23 | Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!        -        09:20 | İsmail Yüksek’ten şok sözler! ‘Tek kelimeyle rezillik’        -        09:20 | Domenico Tedesco, Marco Asensio’nun son durumunu açıkladı!
Suni fark kapandı!
19.12.2017 - 12:09

Fenerbahçe sezona kötü başlamış, ilk 8 haftada sadece 14 puan alabilmişti. Galatasaray ise 8 maçta 7 galibiyte ve 1 beraberlik alarak en yakın rakibine 6, Sarı-Lacivertliler’e ise 8 puan fark atmıştı.

Tarih 16 Eylül 2017... Galatasaray 22 puanla zirvede, Fenerbahçe 14 puanla 5. sırada. Aykut Kocaman, bu tablo için, “Galatasaray’la aramızda suni puan farkı var” demiş, büyük tepki çekmişti.

Tarih 18 Aralık 2017... Cim Bom, Malatya’da kaybetti. Sarı-Lacivertliler, Karabükspor’u devirdi. Aykut hocanın ‘suni’ dediği fark kapandı. Kanarya’yla zirve arasında artık sadece 1 puan var.

Aykut Kocaman, 9. haftada karşılaşacakları Galatasaray derbisi öncesi ezeli rakipleriyle ilgili çok ses getiren bir açıklama yapmıştı: Galatasaray’la aramızda suni puan farkı var. Kapasitelerini şimdi göreceğiz. Büyük ihtimalle ligi ilk 4’te bitirecek takımlarla maç yapacaklar...

Yerden yere vuruldu

Aykut Kocaman’ın bu sözlerinin ardından Fenerbahçe ligde peş peşe 3 maçta berabere kaldı, Galatasaray’la aradaki fark 9 puana çıktı. Kocaman da kötü sonuçların yanı sıra verdiği bu demeç nedeniyle yerden yere vuruldu. Ancak tam da Aykut hocanın beklediği gibi oldu. Galatasaray, büyük maçlarda tel tel döküldü. Son 3 deplasmanında kaybeden Aslan, Malatya’da da yenildi.

Artık hedef zirve

Fenerbahçe, ayağına gelen bu fırsatı geri tepmedi. Aykut Kocaman ve öğrencileri, dün Karabükspor karşısında belki beklenen futbolu ortaya koyamadı ama hata da yapmadı. Maçı 2-0 kazanan Sarı-Lacivertliler; 11 hafta sonunda 9 puan gerisine düştüğü Galatasaray’ı yakaladı. Bundan da önemlisi, Başakşehir’in liderliği devralmasıyla birlikte zirvenin 1 puan yakınına kadar yaklaştı. Daha önce, “Hedefimiz ilk yarıyı zirvenin 3 puan gerisinde bitirmek” diyen Fenerbahçe’de, ilk devrenin son haftası öncesi liderlik hesapları yapılmaya başlandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
aykut kocaman
suni
puan fark
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki
Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!
Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!
Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!
Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'
Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir
Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam