Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Sezon sonunda herkes mutlu olacak!
16.12.2017 - 03:31

F.Bahçe'nin Portekizli savunmacısı Luis Neto, şampiyonluk şanslarıyla ilgili taraftarlara pozitif mesajlar verdi:

“Büyük bir ailenin parçası gibiyim. Buradaki tutku gerçekten inanılmaz. Başta işler yolunda gitmedi ancak birlikteliğimiz bizi başarıya götürecek. Yeter ki taraftar desteği devam etsin.”

TRANSFERİN son günlerinde Zenit’ten transfer edilen Luis Neto, FB TV’ye konuştu. F.Bahçe’deki ortamdan çok etkilendiğini belirten Portekizli savunmacı, taraftarlara şampiyonluk hedefleriyle ilgili pozitif mesajlar gönderdi. İşte Neto’dan inciler:

“BURAYA geldiğimden beri çok güzel destek gördüm. Birçok eski arkadaşım bana F.Bahçe hakkında bilgiler verdi ancak burayla ilgili hiçbir fikrim yoktu. Ama şunu söylemeliyim ki sahaya çıktığım ilk andan itibaren kendime geldim. Çünkü daha önce oynadığım takımlarda ısınmak için sahaya çıktığımızda çoğu zaman taraftarlar henüz gelmemiş oluyordu. Belki çalıştıkları, belki de henüz erken olduğu için. Ama burada ısınmak için tünele geldiğimizde stadın yarısı dolmuş, taraftarlar bağırıp şarkı söylemeye başlamış oluyor. Bu benim futbol anlamında yaşadığım çok büyük bir deneyim oldu.

FUTBOLCULAR genelde hep büyük maçlarda, dolu statlarda oynamak ister. Sonra daha küçük takımlara karşı oynadığında motive olmak zorundadır.

‘REHAVETE KAPILMAK YOK’

Burada rehavete kapılmak mümkün olmuyor. Taraftarlar tüm maçlarda maksimum motivasyon ve konsantrasyonu sağlıyolar. Isınmaya çıktığımızda her maç sanki final maçıymış gibi hissediyoruz. Taraftarlarımız da bu sene çok iyi bir başlangıç yapmamamıza rağmen şahaneydi. Umarım böyle devam eder.

F.BAHÇE ailesi ile bir arada olduğum için çok mutluyum. Bu kulübün bir parçası olmak benim için en iyi karardı. Bu yıl birlikte önemli şeyler başarabiliriz. Sadece onların yardımları ile mümkün çünkü onlar bizim her yerde 12. oyuncumuz. Her yerdeler. G.Saray’ın sahasında şahaneydiler. Bizi maksimum derecede desteklesinler. Bazen işler yolunda gitmeyebilir ama eminim ki sezon sonunda hep birlikte mutlu olacağız.”

‘Rusya böyle değil!’

“Geçtiğimiz günlerde evime giderken, Suadiye bölgesinden geçerken oradaki tüm restoran ve kafe ve barlarda Türkiye’nin maçı izleniyordu. Rusya’da böyle bir şey yok. Rusya çok büyük bir ülke ve orada insanların sevdiği pek çok farklı şey var. Burada herkes futbolla yatıp, futbolla kalkıyor.”


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
neto
aciklama
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam