Son Eklenen Haberler!
09:28 | Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki        -        09:25 | Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'        -        12:22 | Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!        -        11:54 | Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!        -        11:51 | Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!        -        19:42 | Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'        -        19:39 | Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir        -        09:23 | Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!        -        09:20 | İsmail Yüksek’ten şok sözler! ‘Tek kelimeyle rezillik’        -        09:20 | Domenico Tedesco, Marco Asensio’nun son durumunu açıkladı!
Nabil Dirar: "Bizim tek düşüncemiz şampiyonluk"
03.12.2017 - 22:22

Kasımpaşa karşısında yaptığı 2 asistle 4-2'lik galibiyete büyük katkı sağlayan Faslı futbolcumuz Nabil Dirar, tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Nabil Dirar, “Ligin geçmiş dönemlerine bakarsak önümüze fazla fırsat gelmişti ama bazı hatalar yapmıştık ve bu fırsatları kaçırmıştık. Bu hatalar geride kaldı. İyi bir takım ruhu yakaladık. Ben de saha içinde keyif alarak futbol oynuyorum. Birlikte savunma yapıp birlikte hücum ediyoruz. Takımdaki herkes cesurca mücadelesini gösteriyor. Rakiplerimizin aldığı skorlar da daha bir motivasyon yaratıyor. Bizim tek düşüncemiz şampiyonluk. Bu kupayı müzemize götürmek istiyoruz. Bunu belki çok sıklıkla söylemiyoruz ama kafamızda sadece bu var. Fenerbahçe her sene şampiyonluk için mücadele eder. Bu yıl da o yıllardan biri” dedi.

Kendi performansını da değerlendiren Dirar, “Hocamız benden savunmaya da yardım etmemi istiyor. Savunma durumunda olduğumuzda, top rakipteyken merkezde olmamı ve savunmaya katkı yapmamı istiyor. Top bizdeyken, biz hücumdayken de önde yer almamı istiyor. Bugünkü performansımdan dolayı mutluyum. Takıma katkı yapabileceğim önemli paslarım oldu. Fiziksel anlamda biraz yorucu oluyor ama önemli olan takım. Ben takımın hizmetindeyim, takım için mücadele ediyorum. Çok sevdiğim ve keyif aldığım bir iş yapıyorum” şeklinde konuştu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Nabil Dirar
aciklama
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan derbiye hakem Yasin Kol'un atanmasına ilk tepki
Asensio: 'Ne olursa olsun oynayacağım!'
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu!
Fenerbahçe'den Galatasaray deplasmanlarında dikkat çeken istatistik!
Domenico Tedesco'nun son şansı derbi!
Aziz Yıldırım'dan seçim iddialarına jet yanıt! 'Üzülerek söylemeliyim ki...'
Leonardo Bonucci: Fenerbahçe şampiyon olabilir
Eski teknik direktöründen 'Fenerbahçe, Altay'ı yeniden istiyor' iddiası!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam